İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Monday, March 3, 2008

GAZİ

Gazi, bu vatan uğruna toprağa düşen, bu vatan için canlarını ve kanlarını seve seve veren Mehmetçiklerimizin hikayesi... Gazi, evlat yolu gözleyen annelerin, gururlu babaların ve yar özlemiyle tutuşan sevdalıların hikayesi... Çukurca’da bir sınır karakolunda vatani görevini yapan Çavuş Fırat Kalender’in terhisine bir hafta vardır. Bütün terhisçiler gibi içi içine sığmaz. İstanbul’a dönecek, aylardır hasretini çektiği ailesine dahası büyük bir aşkla sevdiği Leyla’sına kavuşacaktır. Ailesi ve bütün sevdikleri büyük bir coşkuyla Fırat’ın dönüşünü beklemektedir... Ancak Fırat’ın bulunduğu karakol, terhisçi askerler için düzenlenen veda gecesinde hain bir saldırıya uğrar. Girdiği çatışmada vurulan ve evine sakat olarak dönen Fırat hayata küser, ta ki düşmanın sadece dağlarda olmadığını anlayana dek.... Ailesi aşkı ve vatanı için yaralarına aldırmadan ayağa kalkmayı başaran Gazi; aşk, ihanet ve entrikalarla örülü bir macerada, hainlerin tuzaklarına meydan okuyarak şehrin tam göbeğinde yepyeni bir kahramanlık destanı yazmaya başlar... İhanetin koynunda büyüyen bir genç kız ile intikam ateşiyle yanıp tutuşan bir delikanlının imkansız aşkını anlatan “GAZİ”, heyecan ve duygu yüklü öyküsü ile atv'de!

BÖLÜM ÖZETİ:

Gazi ve Tuna, Tuna’nın odasında Nusret’e yakalanmışlardır. Tuna o an uydurduğu masum bir yalanla durumu kurtarır. İlter ve Efendi’nin silah pazarlığının olduğu ses kasetini alan Fırat, kasetteki konuşmalardan bir delil elde edemeyeceğine karar verir ve bu silahların yerini bulmak için harekete geçer. Bu sırada askerde en yakın arkadaşlarından Manisalı’nın kara operasyonunda vurulup hastaneye kaldırıldığını öğrenen Gazi derinden üzülür. Tuna ise babasının Gazi ile ilgili sorularına muhatap olur. İlter, silahları örgüte teslim edemeyince Hacı aracılığıyla planını devreye sokar ve örgüt adına Nusret’ten haraç kesmek için harekete geçer. Haraç vermeyi kabul etmeyen Nusret’e saldırı hazırlığındadırlar. Son anda karşılarına çıkan bir sürpriz onların amaca ulaşmasını engeller!

Labels: , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker