İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Sunday, March 2, 2008

Pres pres pres

Ertuğrul Sağlam, Galatasaray'ı kendi silahıyla vurmayı hedefliyor. Beşiktaş, 90 dakika boyunca rakibini oynatmayıp, sonuca gitmek istiyor.
2.3.2008




Önce durdur...
Şampiyonluk yolunda Beşiktaş için büyük önem taşıyan derbinin şifresini Siyah-Beyazlılar’ın teknik direktörü Ertuğrul Sağlam çözdü. Galatasaray’ın oyun sistemini mercek altına alan genç çalıştırıcı, Sarı-Kırmızılılar’ı kendi silahıyla vurmayı planlıyor. Taktiğe göre, Kara Kartallar, 90 dakika boyunca rakibe baskı uygulayıp, oynatmayacak, daha sonra da Delgado, Holosko ve Nobre’yle rakibini vuracak.

Kale yine Rüştü’nün
Sağlam'ın planlarının başrolünde 10 numarası Matias Delgado var... Derbide Arjantinli futbolcuya çok güvenen başarılı teknik adam, Tangocu’nun forvetteki Holosko ve Nobre’yi desteklemesini istiyor. Gidişata göre Ricardinho da ikinci yarıda oyuna dahil olacak. Kaleyi her lig maçında olduğu gibi Rüştü’ye teslim edecek olan Sağlam, kart cezası biten Ali Tandoğan’ı da sahaya sürecek.
Orhan YILDIRIM

Ertuğrul Sağlam
siftah peşinde
Bugünkü derbi, Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam için de çok farklı bir önem taşıyor. Siyah-Beyazlılar’ın başında çıktığı 3 derbi karşılaşmasında galibiyet yüzü göremeyen genç çalıştırıcı, Galatasaray’ı devirip üzerindeki şanssızlığı kırmayı amaçlıyor.

Labels: ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker