İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Saturday, March 1, 2008

Ankaragücü-Fenerbahçe CANLI YAYIN

Galatasaray'a yenilip kupadan elenen F.Bahçe, Ankaragücü'ne konuk oluyor. Lideri 1 puan geriden takip eden Sarı-Lacivertliler, kazanıp yara sarmak ve Sevilla sınavı öncesi moral tazelemek istiyor... Bu karşılaşma canlı yayında fanatik.com.tr'de.
1.3.2008

Önce Süper Lig’de Bursaspor’a evinde boyun eğen, ardından yankıları hâlâ süren kupada Galatasaray’a 2-1 mağlup olan Fenerbahçe, yaralarını Ankaragücü önünde sarmak istiyor. Sarı-Lacivertli ekip, renkdaşıyla yapacağı zorlu 90 dakikayı galibiyetle kapatıp, hem Sevilla deplasmanı öncesi moral bulmak hem de Beşiktaş-Galatasaray derbisinden çıkacak sonuca göre liderliğe yükselmeyi amaçlıyor. Ancak bu zorlu deplasman öncesinde 9 futbolcunun yokluğu, Zico’yu sıkıntıya sokmuş durumda. Kanarya’da sakat Appiah, Carlos, Deniz, Maldonado ve Gürhan ile cezalı Semih, Volkan, Lugano ve Gökhan forma giyemeyecek.

Labels: , , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker