İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Saturday, March 1, 2008

Kartal'ın kalesi düştü



Derbi maçta yarın Galatasaray ile karşılaşacak Beşiktaş, son dönemde savunmasında sıkıntılar yaşarken, kalesini gole kapatamıyor.
1.3.2008


Süper Lig’de son 8 haftadır kalesinde goller gören siyah-beyazlılar, bir türlü gol yeme sorununa çözüm bulamadı. En son 15.
haftada 1-0 kazandığı Bursaspor maçında gol yemeyen "Kara Kartallar", daha sonraki 8 karşılaşmada da kalesinde gol gördü. Son 8 karşılaşmada 11 gol yiyen siyah-beyazlılar, buna rağmen son 8 maçın 7’sini kazandı. Bu 8 maçlık periyotta sadece gol atamadığı tek maç olan ve 2-0 sona eren Kayserispor karşılaşmasını kaybeden Beşiktaş, diğer 7 maçta ise gol yemesine rağmen galip gelmesini bildi.

Siyah-beyazlılar, kazandıkları son 7 maçın 4’ünde geriye düştükten sonra attığı gollerle galip geldi.

40 RESMİ MAÇIN 28’İNDE GOL YEDİ
Siyah-beyazlıların son 8 karşılaşmada maç başına gol yeme oranları 1.37 olarak gerçekleşti. Öte yandan Beşiktaş, bu sezon ligde oynadığı 23 maçın sadece 15’inde, 6 Fortis Türkiye Kupası maçının 5’inde, 10 Avrupa Kupası maçının ise 7’sinde gol yedi. Sezon başında oynanan TFF Süper Kupa maçında da kalesinde gol gören Beşiktaş, böylece bu sezon oynadığı 40 resmi maçın 28’inde gol yemiş oldu.

MAÇ BAŞINA 2.37 GOL ATTI
"Kara Kartallar", son haftalarda savunmada kötü bir grafik çizmesine rağmen, gol yollarında ise başarılı oldu. Son 8 lig maçında rakip fileleri toplam 19 kez havalandıran siyah-beyazlılar, maç başına 2.37 gol ortalaması tutturdu.

GOL YEDİĞİ SON 8 MAÇ
Siyah-beyazlıların gol yediği son 8 lig maçı ve sonuçları şöyle:
Beşiktaş-Ankaragücü.......: 3-1
Vestel Manisaspor-Beşiktaş: 1-2
Konyaspor-Beşiktaş........: 1-2
Beşiktaş-Kasımpaşa........: 4-2
Beşiktaş-Gaziantepspor....: 3-1
Kayserispor-Beşiktaş......: 2-0
Beşiktaş-Ankaraspor.......: 3-2
Denizlispor-Beşiktaş......: 1-2

Labels: , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker