İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Sunday, March 2, 2008

Zirve yanıyor


Saat: 19.00... Stat: İnönü... 90 dakika nefesler tutulacak, Dolmabahçe'de Beşiktaş ile Galatasaray kozlarını paylaşacak.
2.3.2008




BEŞİKTAŞ
Rüştü
İ.Üzülmez
G. Zan
Baki
İ.Kaş
İ.Toraman
Tello
Delgado
Ali
Holosko
Nobre

GALATASARAY
Aykut
Sabri
Servet
Song
Volkan
Barış
M. Topal
Arda
H. Balta
H.Şükür
Ümit Karan

STAT: İnönü
SAAT: 19.00
HAKEM: Bünyamin Gezer
Erhan Sönmez
Mustafa Sönmez
YAYIN: Lig TV

Hakem Bünyamin Gezer
..Ve büyük gün geldi. Ligde zirvenin kaderini belirleyecek karşılaşmada bugün Beşiktaş-Galatasaray karşılaşacak. İnönü Stadı’ndaki zorlu 90 dakika saat 19.00’da başlayacak. Biletleri günler öncesinden tükenen maçta, hakem Bünyamin Gezer düdük çalacak. Gezer’in yardımcılıklarını Erhan Sönmez ile Mustafa Sönmez yapacak. Lig TV’den naklen ekranlara gelecek olan mücadele, iki ezeli rakip için de büyük önem taşıyor.

Kartal mı, Aslan mı?
Ev sahibi Beşiktaş kazanması halinde, Galatasaray’ı liderlik koltuğundan indirecek ve zirve yarışında çok önemli 3 puanı hanesine yazdıracak. Bu sezon deplasmanlardaki başarılı performansıyla dikkat çeken Galatasaray galibiyetle ayrılırsa, zirvedeki yerini sağlamlaştıracak. Kara Kartal yenilmesi durumunda hem aradaki puan farkı açılacak hem de Siyah-Beyazlılar’ın fikstür avantajı büyük ölçüde sona erecek.

Labels: , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker