İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Saturday, March 1, 2008

ANKARAGÜCÜ:0-FENERBAHÇE:0


Geçen hafta Süper Lig'de Bursa'ya Kadıköy'de kaybeden, ardından Galatasaray'a yenilip kupadan elenen Fenerbahçe, 7 eksikle gittiği Başkent deplasmanında yine taraftarlarını üzdü. Ankaragücü ile golsüz berabere kalan Sarı-Lacivertliler, zirve mücadelesinde yara aldı.
1.3.2008

Fenerbahçe'de 7 eksik
Turkcell Süper Lig’de Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe’de sakat ve cezalı toplam 7 futbolcu maç kadrosuna alınmadı. Galatasaray ile Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında kırmızı kart gören Lugano, Gökhan ve kaleci Volkan Demirel’in yanı sıra sarı kart cezalısı Semih ile sakatlıkları süren Roberto Carlos, Deniz ve Maldonado maç kadrosunda yer almadı. İstanbul’un sarı-lacivertli ekibinde sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle 18 kişilik maç kadrosuna PAF takımından Uğur Aslan Kuru dahil edildi. Fenerbahçe’de teknik direktör Arthur Zico sürpriz yaparak, Mehmet Aurelio ve Deivid’i yedek kulübesinde oturturken, Kazım ve Kemal ilk 11’de sahaya çıktı. Kaleci Serdar, uzun bir aradan sonra ilk kez 11 kişilik kadroda yer buldu.

Ankaragücü’nde ise cezalı ve sakat 4 futbolcu Fenerbahçe karşısında forma giyemedi. Sakatlıkları süren Jaba, Engin ve Burak’ın dışında, cezalı bulunan Kırita da kadroda yer almadı.

Karşılaşmada bilet fiyatları ise kale arkası 20, maraton 25 ve kapalı tribün de 30 YTL olarak belirlendi. Konuk ekip taraftarları karşılaşmayı skorbordun bulunduğu kale arkası tribününden izledi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav da protokol tribününde karşılaşmayı izledi.

Şehitlere saygı
Karşılamadan önce Irak’ın kuzeyinde askeri operasyonda şehit olan askerler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşu sırasında her iki takım taraftarları "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" şeklinde slogan attı. Mücadelede Fenerbahçe taraftarları kendilerine ayrılan bölümleri tamamen doldururken, başkentli taraftarların bulunduğu tribünlerde ise küçük boşluklar göze çarptı.

Tandoğan Tesisleri’nde oynanan PAF Ligi maçında Fenerbahçe, Ankaragücü’ne 2-0 üstünlük sağladı.

Labels: , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker