İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Thursday, February 21, 2008

İşte Messi şov 2-3

Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona, deplasmanda Celtic'i, Arjantinli yıldızıyla devirdi.
21.2.2008

Devler Ligi’nde Barcelona, deplasmanda Celtic’i Arjantinli yıldızı Lionel Messi’nin harika futbolu ve iki golüyle devirmeyi başardı.

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en önemli turnuvası Şampiyonlar Ligi’nde birbirinden heyecanlı maçlar oynandı. Gecenin maçı kuşkusuz İskoçya’da Celtic-Barcelona arasındaydı. Toplam 5 golün atıldığı mücadeleyi Barcelona deplasmanda 3-2 kazandı. Önce Hesselink ev sahibini 1-0 öne geçirdi. Messi skoru eşitledi. Bu kez Robson sahheye çıktı: 2-1. Ardından Barça rakibi önünde baskıyı artırdı. Henry beraberliği sağladı ve gecenin yıldızı Messi İspanyol temsilcisine galibiyeti getirdi: 2-3. Ve tur için avantajlı bir sonuçla sahadan ayrıldı. Kupanın favorilerinden İngiliz Manchester United ise Fransa’da Lyon’la 1-1 berabere kaldı. Benzema’nın golüne konuk takım Carlos Tevez’le cevap verdi. Bir başka İngiliz ekibi Arsenal ise son şampiyon Milan’la sahasında golsüz berabere kaldı: 0-0. Rövanş maçları 4 Mart’ta oynanacak.

Bayern tur peşinde
UEFA Kupası 3. turunda bugün Hamit Altıntop’lu Bayern Münih, 2-2’nin rövanşında sahasında Aberdeen’le mücadele edecek. Kanal A, saat 19.45’te bu maçı canlı olarak ekranlara getirecek. Fatih Tekke’li Zenit, evinde 1-0 mağlup ettiği Villarreal’in İspanya’da konuğu olacak. Gerets’in takımı Marsilya ise 3-0 yendiği Spartak Moskova’yla deplasmanda karşılaşacak.

Labels:

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker