İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Tuesday, February 19, 2008

Lincoln kadroda

Galatasaray, Leverkusen ile perşembe günü yapacağı UEFA Kupası 3. Tur rövanş maçı için Almanya'ya gitti.

19.02.2008 14:51
Daha önce yarın başlaması planlanan Almanya seyahati, sarı-kırmızılı ekibin ligde Konyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın bir gün ertelenmesi ve yapılan yorucu yolculuk üzerine erkene alındı.

Galatasaray'da Konyaspor maçında sakatlanan Uğur ile sakatlığı süren Hasan kadroda yer almazken, Konya'ya götürülmeyen Lincoln ve Sabri'nin de Almanya kafilesine dahil edildiği öğrenildi.

Galatasaray, Bayer 04 Leverkusen ile yapacağı UEFA Kupası 3. Tur rövanş karşılaşması öncesi son çalışmasını yarın akşam yerel saatle 18.00'de maçın oynanacağı Bay Arena Stadı'nda 15 dakikası basına açık olarak yapacak. Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp, saat 17.30'da düzenleyeceği basın toplantısında takımın son durumu hakkında bilgi verecek.

A.A.

Labels: ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker