İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Tuesday, February 19, 2008

Devler Ligi'nde bu gece

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 2. Tur heyecanı, bu gece oynanacak 4 karşılaşmayla başlayacak.

19.02.2008 15:24
Chelsea, bu gece Olympiakos deplasmanına çıkıyor. Mavi beyazlıların teknik direktörü Avram Grant'in, bu maçta Terry ve Lampard'ı yedek oturtması bekleniyor.

Yunan temsilcisi Olympiakoslu futbolcular, güçlü rakiplerinden çekinmediklerini söylediler.

Deplasmanda Liverpool'la karşılaşacak olan Inter'de, kaptan Javier Zanetti, şansların eşit olduğunu söyledi. Defansif oynamayacaklarını ifade eden Zanetti, "İki takım da birbirine yakın bir kadroya sahip, tur için gidiyoruz" dedi.

Real Madrid'i sahasında konuk edecek AS Roma'nın teknik direktörü Luciano Spalletti, Real Madrid'in çok güçlü bir takım olduğunu, kazanmak için çok iyi mücadele etmelerinin gerektiğini söyledi.

Kendi sahasında Porto'yu konuk edecek Schalke'nin Alman oyuncusu Heiko Westermann, geldikleri noktadan memnun olduklarını ama yeterli bulmadıklarını ve Porto karşısına mutlak galibiyet için çıkacaklarını söyledi.

Bu gece oynanacak maçların programı şöyle:

Schalke 04 - FC Porto
AS Roma - Real Madrid
Olympiacos CFP - Chelsea FC
Liverpool FC - Inter

Labels: , , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker