İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Wednesday, February 20, 2008

Bu gece bizim gecemiz

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final kovalayan Fenerbahçe, İspanyol Boğası Sevilla'yı Kadıköy'de ağırlıyor. Tek hedef; rövanş için avantaj yakalamak.
20.2.2008




FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan
Edu
Lugano
R.Carlos
Deivid
Selçuk
Aurelio
U.Boral
Alex
Kezman

SEVİLLA
Palop
Alves
Mosquera
Escude
Dragutinovic
Navas
Maresca
Poulsen
Capel
Kanoute
Fabiano

STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEM: Florian Meyer
(Almanya)
SAAT: 21.45
YAYIN: Star TV

Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final kovalayan Fenerbahçe, İspanyol Boğası Sevilla’yı Kadıköy’de ağırlıyor. Tek hedef; rövanş için avantaj yakalamak. İşimizin zor olduğunu biliyoruz. Stres de var, heyecan da...Kadıköy bayram yeri gibi olacak. Volkan, Gökhan, Lugano, Edu, Carlos, Deivid, Selçuk, Aurelio, Uğur, Alex, Kezman... Herkes savaşacak. Sonuna kadar inanıyoruz.
Bizde Sevilla’yı devirecek güç de var, cesaret de...





Kısa...Kısa...

FBTV’den özel yayın
Fenerbahçe Televizyonu, Sevilla ile oynanacak 2. tur ilk maçı için özel programlar hazırladı. Saat 10:00’da yayına girecek olan “Spor Sabahı” programıyla start alacak olan Sevilla özel programında, Şükrü Saracoğlu Stadı ve Samandıra Kamp Merkezi’nden yapılacak canlı yayınlar ekrara gelecek. Gün içindeki bültenlerin yanısıra, stüdyo konuklarınını yer alacağı özel yayın kuşakları maç saatine dek sürecek. Karşılaşmanın bitiminden sonra da röportajlarla Sevilla özel yayını devam edecek.

İspanyollar’a şansı tutmuyor
Bugün Sevilla ile çok önemli bir maça çıkacak olan Fenerbahçe, İspanyol takımlarına karşı başarılı olamıyor. Avrupa kupalarında bugüne dek İspanyol takımlarıyla 7 maç yapan Kanarya, bunların hepsini kaybetti. Bu 7 maçta kalesinde 12 gol gören Sarı-Lacivertli ekip, rakip ağları ancak 2 kez sarsabildi. 4 farklı takımla karşı karşıya gelen Fenerbahçe, bu maçların 4’ünü dışarıda, 3’ünü evinde oynadı. Kanarya, bugüne dek Barcelona (0-1, 0-3), Real Betis (1-2, 0-2), Real Zaragoza (0-1, 1-2) ve Celta Vigo (0-1) ile karşı karşıya geldi.

Yabancıların ilgisi büyük
Fenerbahçe ile Sevilla arasında oynanacak maça başta İspanyollar olmak üzere yabancı medya büyük ilgi gösterdi. Türkiye Spor Yazarları Derneği, gelen yoğun talep üzerine, yerli ve yabancı basın kuruluşlarından taleplerini kısmasını istedi. Maçı İslam Çupi basın tribününde çoğu İspanyol 45 yabancı, 100’e yakın da yerli basın mensubu izleyecek. Saha içinde de yerli ve yabancı 100 civarında foto muhabiri görev yapacak.

Labels: , , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker