İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Thursday, February 21, 2008

Haydi Aslan haydi

UEFA Fatihi Galatasaray, B.Leverkusen ile Almanya'da rövanşa çıkıyor. Saat 18.00'de başlayıp, D Smart'tan naklen yayınlanacak karşılaşmada, Cim Bom'a gollü beraberlik bile yetiyor.
21.2.2008

GELECEĞE DÖNÜŞ!
2000’de yaşattığı zafere bir adım daha yaklaşmak isteyen Galatasaray, İstanbul’da elinden kaçırdığı Leverkusen karşısında tur arıyor...

LEVERKUSEN
Fernandez (Adler)
Vidal
Friedrich
Bracker
Sarpei
Freier
Schneider
Rofles
Barnetta
Barbarez
Kiesling

GALATASARAY
Orkun
Barış
Emre
Servet
Volkan
Serkan
M. Topal
Ayhan (Barusso)
Arda
Nonda
Şükür

STAT: BayArena
YAYIN: D Spor
SAAT: 18.00

HAKEMLER: Damir Skomina
Primoz Arhar
Marko Stancin (Slovenya)

Gollü beraberlik de yetiyor
17 Mayıs 2000’DE kulüp bazında Türk futbol tarihinin en büyük başarısını elde edip UEFA Kupası’nı kazanan ve 8 yıl sonra yine aynı yolda emin adımlarla yürüyen Galatasaray, 3. tur rövanş maçında Bayer Leverkusen ile kozlarını paylaşıyor... İstanbul’da baştan sona üstün oynamasına rağmen, 0-0 berabere kalıp elinden kaçırdığı Alman ekibini devirerek UEFA’da son 16’ya kalmayı hedefleyen Sarı-Kırmızılılar’a galibiyetin yanı sıra her türlü gollü beraberlik bile yetiyor. 0-0’da maç uzatmalara gidecek.

D-Smart kalitesiyle naklen
Saat 18.00’de Sloven hakem Damir Skomina’nın düdüğüyle başlayacak olan mücadeleyi D Smart naklen yayınlayacak. Gurbetçilerimizin Leverkusen karşısında Cim Bom’a büyük destek vermesi bekleniyor. Temsilcimizde sakatlıkları bulunan Uğur Uçar, Hasan Şaş ve Linderoth kadroda yer almazken, ev sahibindeki tek eksik Bulykin. Turu geçen tarafın eşleşeceği Hamburg-Zürih maçının galibi de bugün 18.00’de belli olacak. Hamburg deplasmandaki ilk sınavı 3-1 kazanmayı başarmıştı.

Labels: , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker