İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Friday, February 15, 2008

Kartal sözü



'Ankaraspor maçıyla yeni bir sayfa açacağız' diyen Ertuğrul Sağlam çok iddialı: 'Fikstür olarak avantajlıyız. Çalışacağız, kazanacağız ve şampiyon olacağız.'
15.2.2008

‘Bahane olmayacak’
Kayserispor yenilgisi sonrasında eleştiri oklarının hedefi olan Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ankaraspor karşılaşmasıyla birlikte ligin zirvesinde yeni bir dönemin başlayacağını ifade eden genç çalıştırıcı, “Kayserispor maçından sonra bahanelerin arkasına sığındığımız söylendi. Oysa üzerine basa basa, ‘Biz sahaya 11 kişi çıktık’ demiştim. Teknik kapasitesi yüksek oyunculardan kurulu bir ekibiz. Bu nedenle bozuk zeminde istediklerimizi yapamadık. Bunları da aşacağız” dedi.

‘Yarış son maça kadar’
Olumsuz şartlarda Delgado, Ricardinho, Tello, Cisse ve Serdar Özkan gibi oyuncuların gerçek performanslarını sergileyemediklerini belirten Sağlam, “Saha koşullarına göre taktik ve kadroda değişim gerçekleşebilir. Alternatifleri de değerlendireceğiz. Şampiyonluk yarışının içinde olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bence ligin son maçına kadar yarış sürecek. Kalan 13 maçta en az hata yapan taraf ipi göğüsleyecektir. Tek yürek olduk... Elele verip şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

‘Camia destek versin’
Galatasaray ve Fenerbahçe’nin Avrupa’da mücadele ettiklerini hatırlatan Sağlam sözlerini şöyle noktaladı: “Biz Şampiyonlar Ligi maçlarından sonra hep olumsuz sonuçlar aldık. Şimdi sıra rakiplerimizde... Eksiklerimizin de takıma katılmasıyla bizim için engel kalmayacak. Bize düşen çalışmak ve her 90 dakikayı final gibi görüp kazanmak. Bunu başarırsak, şampiyon oluruz. Artık Beşiktaş’ın çıkışa geçeceğine yürekten inanıyorum. Bu konuda en büyük gücümüz olan camianın da desteğini istiyoruz...”

Orhan YILDIRIM

Labels: , , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker