İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Friday, February 15, 2008

10'a özel maç

Ligde 9 maçtır yenilmeyen Kanarya, Rize'deki 10. sınavdan galibiyet bekliyor. Futbolcular, başkanlıkta 10. yılını dolduran Yıldırım için özel bir gol sevinci planlıyor.
15.2.2008

Sır gibi saklanıyor
Turkcell Süper Lig’in 22. haftasına Galatasaray’ın 1 puan gerisinde ikinci giren Fenerbahçe, Çaykur Rizespor karşısında 3 puan arayacak. Ligde 9 maçtır kaybetmeyen Sarı-Lacivertliler bir yandan yenilmezlik serisini sürdürmeyi hedeflerken, diğer yandan ise başkanlıkta 10. yılını bugün dolduracak olan Aziz Yıldırım için özel bir gol sevinci hazırlıyor. Futbolcuların bir sır gibi sakladığı gol sevincinin, en az yengeç dansı kadar tutulacağı ve beğenileceği belirtiliyor.

Alex toplantı yaptı
Son çalışmasını dün sabah Samandıra’da gerçekleştirip, öğleden sonra özel uçakla önce Trabzon’a, oradan da otobüsle Rize’ye geçen Kanarya, otele yerleşip maç saatini beklemeye koyuldu. Semih, Serdar, Deniz, Can ve Gürhan kafileye dahil edilmedi. Ev sahibi ekipte ise, Ninja sakat, Anderson ise cezalı. Kaptan Alex, arkadaşlarıyla yaptığı toplantıda, “Bu maçı Aziz Başkan için kazanalım. Her maçtan daha çok çalışıp, kendisine iyi bir 10. yıl hediyesi verelim” diye konuştu.

ÇAYKUR RİZE
Özden
Suat
İgor
Kürşat
Victoria
Emrah
Fahri
Cumhur
Mustafa
Riberio
Zafer

FENERBAHÇE
Volkan
Gökhan Gönül
Edu
Lugano
Roberto Carlos
Deivid
Aurelio
Selçuk
Uğur Boral
Alex
Kezman

STAT: Rize Atatürk
YAYIN: Lig TV
SAAT: 20.00
HAKEMLER:Zafer Önder İpek
Erhan Sönmez
Muharrem Yılmaz

Labels: , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker