İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Monday, November 5, 2007

Liverpool zorda

Devler Ligi'nde Beşiktaş'ı konuk edecek olan Liverpool'un keyfi yok.
Devler Ligi'nde Beşiktaş'ı konuk edecek olan Liverpool'un keyfi yok. Önemli yıldızlarından yoksun olan Liverpool, Beşiktaş'ın Ada'da sürpriz yapmasından korkuyor. Kırmızılar için "Devam mı tamam mı" maçı olan Beşiktaş karşılaşması öncesi İngiltere, Kartal'ı mercek altına almış durumda!

Liverpool'un sonu Beşiktaş mı olacak?

Birçok Liverpool taraftarı ellerindeki kadroyla Premier League'de şampiyonluk beklerken, 2005'te Şampiyonlar Ligi'ni kazanan ve Benitez ile 3 yılda iki final oynayan takımlarından Devler Ligi'nde de gruptan çıkmayı ve en azından yarı final oynamayı bekliyordu. Ancak geride kalan maçların ardından Liverpool'un işi oldukça zor!

5 kez Avrupa Kupası'nı kazanmış olan İngiliz devi Salı günü Beşiktaş ile Anfield'ta yapacağı maçı kazanmak zorunda, hatta geride kalan 3 maçı da kazansa gruptan çıkamama ihtimali var.

2005'te İstanbul'da şampiyon olan ve geçen yılın finalist olan Liverpool geride kalan üç Şampiyonlar Ligi maçında sadece Porto ile berabere kalarak bir puan topladı. Anfield'ta Marsilya'ya yenilen Kırmızılar 2 hafta önce İnönü'de oynanan maçta ise Beşiktaş'a 2-1 ile boyun eğdi.

Liverpool Menajeri Rafael Benitez tehlikeyi farkında ancak Salı gecesi Anfield'ta oynanacak maçtan daha ilerisini düşünmeyi şimdilik reddediyor.
"Sürekli konuşabiliriz, ancak bu şu andaki durumumuzu değiştirmez. Benim şu andaki önceliğim Salı günü oynanacak maçı kazanmamız. O maçı kazanırsak devamına bakabiliriz" ifadelerini kullanan Benitez, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea deplasmanında aldığı galibiyeti de çok iyi biliyor ve sözlerine ekliyor, "En ufak bir hata başımızı daha da derde sokabilir."
Benitez kadrosunun gücünü ise farkında, "Bana soracak olursanız kadromuz daha iyi. Önemli olan doğru işleri yapabilmemiz. Beşiktaş'ı yenersek o zaman güvenimizi yeniden kazanarak yola devam edebiliriz. Bu zaman inanmak zamanı" diyen tecrübeli çalıştırıcı takımının grupta dördüncü sırada kalmış olması hakkında ise yorum yapmıyor.

-LIVERPOOL EKSİK-
Takımın en önemli kozlarından biri olan İspanyol golcü Fernando Torres devam eden sakatlığı sebebiyle bu maçta Benitez'i yalnız bırakaca. Torres dışında Xabi Alonso da Liverpool kadrosunda yok. Bu durumda gözler takımın kulesi Peter Crouch'ta olacak.

İngiltere Milli Takımı'nın da golcülerinden olan uzun İngiliz bu sezon çoğunlukla yedek kaldı ve gözden düştü. Henüz golü olmayan Crouch son maçlarda ise oyuna sonradan girdiğinde elinden geldiğince yüksek bir performans sergileyerek güven verdi.

Liverpool'u İstanbul'da 2-1 yenerek moral ve güven kazanan Beşiktaş, İngiliz basınına göre hafta sonunda Fenerbahçe ile oynadığı ve 2-1 kaybettiği derbide moral kaybetti ve yara aldı. İngilizler bu durumun Liverpool'a yardımcı olabileceğini hesaba katıyor. Ancak Premier League'de şu ana kadar Arsenal ile Manchester United'ın gerisinde kalmış olan Liverpool'un da ligindeki durumu çok iyi değil. En azından geride kalan maçlarda beklenen performanstan uzak kalmış olan Kırmızılar hafta sonunda da Blackburn Rovers ile berabere kalarak moral bulamadı.

İngiliz basınına göre, Crouch'un oynayacağı maçta Beşiktaş'tan Gökhan Zan'ın da Fenerbahçe maçında sakatlanarak Liverpool kadrosundan çıkmış olması en büyük artılarından.

İngilizler Beşiktaş'ta en çok dikkat edilmesi gereken isim olarak Brezilyalı Bobo'yu gösteriyor. Geride kalan sezonda Beşiktaş'ın en golcü ismi olan Bobo Cumartesi Fenerbahçe maçında da golünü kaydetti ve İstanbul'daki maçta da Liverpool'un kabusu oldu.

Spor3

Labels: , , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker