İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Monday, November 5, 2007

Nihat şov yaptı


45. dakikada oyuna giren Nihat, Atletico Madrid deplasmanında 3-2 mağlup Villarreal'i attığı iki golle 4-3 zafere taşıdı..
Nihat Kahveci, takımı Villarreal'i Atletico Madrid deplasmanında 3-2 mağlupken attığı iki golle 4-3 galibiyete taşıdı. Atletico Madrid, 9. dakikada Pablo ve 24'te Simao ile 2-0 öne geçerken, 30'da Rossi ve 41'de Fuentes skoru 2-2 yaptı. 48'de Maxi Rodriguez ile bir penaltı kaçıran Atletico Madrid, 61'de Agüero ile 3-2 üstünlüğü yakaladı. Sakatlanan Rossi'nin yerine ilk yarının son dakikasında oyuna giren Nihat, 69. dakikada skoru 3-3 yaptı.

8 MAÇTA 4 GOLE ULAŞTI
Maç böyle bitecek derken 89'da bir kez daha sahneye çıkan milli futbolcumuz, skoru 4-3'e getirdi. Nihat ligde 8 maçta 4 gole ulaştı. Villarreal lider Real Madrid ile puan farkını bire indirdi.

Labels:

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker