İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Monday, November 5, 2007

Bıçak Sırtı 8. Bölüm

Ali ve Orhan yumruk yumruğa

Artık kılıçlar çekilmiştir. Güneş’in ısrarlarına rağmen, oğlunu düşünerek hukuk mücadelesine girmeyen Ali daha fazla beklemeyecektir. Murat’ı geri almak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır. Bu sırada Murat’ın, Ali’nin oğlu olduğunu biri daha öğrenecektir.
Orhan tarafında ise her şey yoluna girmek üzeredir. Murat’ı yanına çekmeyi başardığı gibi Nisan da kocasıyla ilişkilerini düzeltmek ister. Köşkün bütün yükünü sırtında taşıyan Orhan’ın bu yüzden gerildiğini düşünen Nisan, ona tatlı bir sürpriz hazırlar. Ama bunun ne tür bir felakete yol açacağından habersizdir. Herkesi birden darmadağın eden olaydan sonra, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Tam dava açmaya hazırlanırken, Orhan’ın oğlunu kaçırdığını düşünen Ali’nin gözü döner. Ve Orhan’la yumruk yumruğa dövüşmeye başlarlar.
Art arda gelişen olaylar, Ali ve Nisan’ı farkında olmadan birbirine yaklaştıracaktır. Orhan şimdi sadece Murat değil, karısı için de mücadele etmek zorundadır.

Labels: ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker