İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Monday, November 5, 2007

Seba: Hırsla değil, akılla hareket edilmeli

Camia kritik kararı tartışıyor... Beşiktaş, Sivas maçına PAF takımla çıkmalı mı?
Beşiktaş'ın duayenleri, Başkan Yıldırım Demirören'in, "PAF takımıyla çıkacağız" kararının yeniden değerlendirmesi gerektiğini belirtti, atılacak her adımda çok daha dikkatli olunmasını tavsiye etti

'Beşiktaş'a zarar gelmesin'

SÜLEYMAN SEBA (Beşiktaş Onursal Başkanı)
Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba, siyah - beyazlılara itidal çağrısında bulundu.
Görev yaptığı dönemde birçok fırtınalardan usta manevralarla uzaklaşmayı bilen ve haksız kaybettiklerine inandığı şampiyonluğun ardından bile "Şerefli ikincilik aldık" diyerek Türk futboluna damgasını vuran Seba, Başkan Yıldırım Demirören'in "PAF takımıyla çıkacağız" beyanatının yanlış olduğunu ifade etti.
Hırsla değil akılla, mantık çerçevesinde hareket edilmesi gerektiğini söyleyen Seba, büyük camiaların sorumluluğunun da büyük olduğunu, bu nedenle atılacak her adımda çok dikkat edilmesi gerektiğini belirtti.
Siyah - beyazlıların efsane Başkanı, uygulanacak hareket tarzının, Beşiktaş'a zarar vermemesi gerektiğini savundu.


'Cezayı kim çekecek?'

YALÇIN KARADENİZ
Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, hakem hataları için mücadele eden Başkan Yıldırım Demirören'in arkasında olduklarını, ancak PAF takımıyla mücadele etme yönündeki kararın aceleye geldiğini belirtti.
Olayın boyutlarına bakmak gerektiğini vurgulayan Karadeniz, "Maçta hakkımız gaspedilmiştir. Burada Beşiktaş camiası olarak başından sonuna kadar gösterilen infiali normal karşılamak lazım. Ancak PAF takımıyla çıkma kararı, bana göre acil bir karar. Zaman içinde aklıselimin galip geleceğine inanıyorum. Yoksa basiretli bir karar olmaz. Böyle bir karar 104 yıllık şanlı mazimizde ilk defa alınacaktır. Bu konuda yoklama yapılmalıdır. Topyekün camia tarafından böyle bir karar alınmalıdır" dedi.
Bu şekilde davranarak kimin cezalandırılacağını sorgulayan Divan Başkanı, "Zaten Beşiktaş formasını giymişse, ister PAF takımı olsun, isterse Brezilya Milli Takımı'ndan 8 kişi olsun, kazanan da, kaybeden de Beşiktaş olacaktır. PAF takımını çıkarıp kimi cezalandıracaksın, İsmet Arzuman'ı mı, Federasyon'u mu yoksa Beşiktaş'ı mı?" diye konuştu.


'Son derece hassas karar'

ŞEREF NASIR
Fenerbahçe derbisinin ardından alınan karar hakkında görüş belirten Divan eski Başkanı Şeref Nasır da temkinli davranmak gerektiğini söyledi.
Siyah - beyazlıların geçmişte de bir takım sıkıntılar yaşadığını ifade eden Nasır, "Şerefli ikinciliklerimiz de vardı. Bunlar da unutulmasın" diye konuştu. Bu tip kararlar son derece hassas olduğunu vurgulayan Şeref Nasır, "Biraz daha dikkatli olmak gerekiyor. PAF takımı ile çıkmak çözüm mü, değil mi onu tartışmak lazım" diyerek, siyah - beyazlı yönetimin camianın sesine kulak vermesi gerektiğini belirtti.


'PAF takımı çözüm değil'

FİKRET ORMAN
Siyah - beyazlıların muhalefet liderlerinden Fikret Orman da, PAF takımıyla çıkacakları yönündeki açıklamayı doğru bulmadığını söyledi.
Orman şöyle devam etti: "Hakem buz gibi golü iptal etti. Bunu tüm Türkiye gördü. Ama sezon daha çok uzun. Kişisel olarak ben bu açıklamaları açıkçası doğru bulmuyorum. Beşiktaş güçlü bir camiadır. Hep birlikte bu gücümüzü kullanma olanağımız var, kullanmalıyız da... Kararları alırken biraz daha sakin olmak lazım. PAF takımı ile çıkmak çözüm değil. Bana göre Federasyon da bitmiştir. Ne kamuoyu desteği, ne de kulüp desteği kaldı. Kimse arkasında değil. Ancak Affan Bey'in istifası isteniyor. O ne yapsın?"


Milliyet

Labels: ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker