İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Monday, February 25, 2008

BEŞİKTAŞIN YENİ STADI

Mali Genel Kurul'da kürsüye çıkan Başkan Yıldırım Demirören, Beşiktaşlılar'a seslendi: İşte yeni stadınız... 'İbra edilecek mi, edilmeyecek mi?' tartışmaları dün bitti. Yönetim, idari ve mali bakımdan oy çokluğuyla ibra edildi.
25.2.2008




42 bin kişi kapasiteli olacak
Mali Genel Kurul’da Başkan Yıldırım Demirören yeni stadın projesini açıkladı. Başkan, “Wembley, Arsenal’in Emirates ve Benfica’nın statlarını yapan firmayla anlaştık. Gerekli izinleri tamamladıktan sonra, en kısa zamanda hatta mayıs ayı sonunda kazmayı vurup bu stat ve kültür merkezini 18 ay gibi kısa bir sürede Beşiktaşımız’a kazandırmak istiyoruz. Stadımız 42 bin kişi kapasiteli ve üstü kapalı olacaktır. 18 bin kişilik üst tribün, 18 bin kişilik alt tribün, 6 bin kişilik loca olacak” diye konuştu

Yılda 40 milyon Euro gelir
Stadın inşaası sürerken maçlarını Zeytinburnu ya da Kasımpaşa Stadı’nda oynamayı planladıklarını söyleyen Demirören, “Yaklaşık 80 milyon Euro’ya mal olacak stadımızın yıllık geliri 40 milyon Euro olacak. Ayrıca Şan Ökten Tesisleri 1 yıl içinde sosyal tesis olarak kulübümüzün hizmetinde olacaktır” dedi. Bu arada Başkan, “Ben, ‘Federasyon gidecek’ dedim, gitti. PAF olayına gelince... Futbolcular oynamak istediğini söylediler, biz de onları kırmadık. Bosque davası hala devam ediyor” ifadesini kullandı.






20 üye karşı çıktı ama...
Beşiktaş Kulübü Yıllık Olağan İdari ve Mali Genel Kurul toplantısında yönetim kurulu, mali ve idari bakımlardan ayrı ayrı oy çokluğu ile ibra edildi. Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen toplantıda konuşmaların ardından, 01.01.2007-31.12.2007 dönemi yönetim kurulunun, idari ve mali bakımdan aklanması oya sunuldu. Yönetim kurulu idari ve mali açıdan ayrı ayrı oy çokluğuyla ibra edildi. Önce idari açıdan ibra edilen yönetim kurulunu 20 üye ibra etmezken, aynı üyeler mali açıdan da ibra lehine oy vermedi.



Kulübün borcu 90 milyon YTL
Ancak yönetim kurulu, bu oylara rağmen oy çokluğuyla mali açıdan da aklandı. Bu arada yönetim kurulunu idari ve mali bakımdan ibra etmeyen üyeler, imzaladıkları dilekçeyi kongre divan başkanı Ali Rıza Dizdar’a verdiler. Bu üyelerin kendi aralarında değerlendirme yaptıktan sonra mahkemeye gidip gitmeyeceklerine karar verecekleri ve büyük bir ihtimalle mahkemeye başvurmayacakları bildirildi. Öte yandan Siyah-Beyazlı kulübün 34 milyon Dolar’ı Başkan Yıldırım Demirören’e olmak üzere, 90 milyon 89 bin YTL borcu bulunduğu açıklandı.

Kongreden notlar
2008 bütçesi
150 milyon YTL
Beşiktaş’ta 2008 yılı bütçesinin 150 milyon YTL olduğu açıklandı. Kulüp derneğinin bütçesinin 29 milyon 605 bin YTL olduğu, Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ’nin bütçesinin de eklenmesiyle bu rakamın 150 milyon YTL’ye ulaşacağı bildirildi.
Efsane Başkan
ayağa kaldırdı
Beşiktaş’ın onursal başkanı Süleyman Seba, kongreye telgraf göndererek kutlamada bulundu. Efsane başkanın gönderdiği telgrafın okunmasının ardından, salonda büyük bir alkış tufanı koptu.
Güven Önüt
unutulmadı
5 yıl önce vefat eden Beşiktaş’ın efsane futbolcusu Güven Önüt unutulmadı. Siyah-Beyazlılar’ın ilk gol kralı Güven Önüt için barkovizyon gösterisi yapılırken, üyeler alkışlarla Önüt’ü andı.
Özdilek
alkışlandı
Uzun bir süre Beşiktaş’ın kaptanlığını yapan efsane oyuncu Mehmet Özdilek, Divan Kurulu’nun faaliyet raporunu okudu. Divan kurulu yönetim kurulu üyesi Özdilek, üyelerden büyük alkış aldı.
Baba Demirören
tebrik etti
Bir dönem kulüp başkanlığı yapan Yıldırım Demirören’in babası Erdoğan Demirören de mali genel kuruldaydı... Oylamanın ardından, başkan Demirören’i ibradan dolayı babası da kutladı.
‘Güzel günler
bizi bekliyor’
Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner, bu sezon yaşadıkları hakem hatalarına rağmen şampiyonluğun en güçlü adayı olduklarını söyledi. Öner, “Kendi içimizde tek yürek olursak, önümüz açıktır. Beşiktaş’ı güzel günler bekliyor” dedi.
Gerginliği
başkan bitirdi
Kurulda zaman zaman gergin anlar da yaşandı. Kenan Öner, kongre üyesi Aydoğan Cevahir’in kendisine sataştığını söyleyip, söz istedi. Daha sonra Başkan Demirören olaya el koydu ve Öner ile Cevahir birbirlerine sarılarak barıştı.
Şeref Nasır:
Borç büyük değil
Beşiktaş Kulübü eski Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır, borçlar konusunda korkulacak bir durum olmadığını belirterek, “Ben Beşiktaş kongre üyelerinin sağduyulu davranacağına inanıyorum” dedi.
‘2 yıl boyunca
destek vereceğim’
Kongre üyesi Seyit Ateş, herkes gibi borç sıkıntısını kendisinin de hissettiğini dile getirerek, “Projeler beni yönetimi desteklemeye itti” diye konuştu.
‘İnsanlara baskı
yapılmamalı’
Toplantıda söz alan Kongre üyesi Mehmet Oktay Özaydınlı ise şöyle konuştu: Kimse Beşiktaş üyelerinin demokratik haklarına ipotek koyamaz. Lütfen insanların vicdanlarına baskı uygulamayın. Bırakın insanlar istediği gibi oy versinler.

Labels: ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker