İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Thursday, December 20, 2007

İşte Galatasaray'ın muhtemel rakipleri

UEFA’da 3. tura çıkan G.Saray, B.Münih, Everton, Getafe, B.Leverkusen gibi liderlerden birisiyle eşleşecek

UEFA Kupası’nda 3. tura çıkan G.Saray’ın rakiplerinin büyük bölümü de belli oldu. Grubunda 3. olan Cimbom, liderlerden birisiyle eşleşecek. Kendi grubundan çıkan Bordeaux hariç 7 takımdan birisi Cimbom’un rakibi olacak. Şu an Bayern Münih, Everton, Bayer Leverkusen, Getafe’nin liderliği kesinleşti. Bugünkü maçların ardından Cimbom’a 2. Grup’tan Erciyes’i eleyen Atletico Madrid veya Panathinaikos, C Grubu’ndan Villarreal, Fiorentina, AEK’dan birisi, D Grubu’nda da Hamburg veya Basel çıkabilir. Bu 3 grupta liderler bugün kesinleşecek.

BAYERN MÜNİH: FC Bayern Münih (Almanca: FC Bayern München), Bavyera eyaletinin Münih kentinde kurulmuş Alman spor kulübüdür.Bayern Münih futbol tarihinde birçok başarıya sahiptir.2 Kıtalararası Kupa, 4 Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 1 UEFA Kupası şampiyonluğu, 1 Kupa Galipleri Kupası , 20 Ulusal Lig ve 13 Alman Kupası'na sahiptir.Almanya'nın en başarılı kulübüdür.135,000 kişiden fazla üyesi vardır.Bu sayı ile SL Benfica ve FC Barcelona'dan sonra 3. sıradadırlar.

EVERTON: İngiltere'de Premier Lig'de oynayan bir futbol takımıdır.1878'de kurulup Liverpool'da oynamaktadır. FA Premier League'de 9 , Kupa Galipleri Kupası'nda ise 1 şampiyonluğu bulunmaktadır...

BAYER LEVERKUSEN: Almanya'nın Leverkusen şehrinde kurulan spor kulübü. Genel olarak futbol takımı tanınsa da atletizm ve basketbol gibi branşlarda da başarılıdır.

1904 yılında ünlü ilaç firması Bayer tarafından kurulmuştur. Buna rağmen futbol takımının Avrupa Kupalarındaki ilk başarısı 1987/88 sezonunda İspanyol ekibi Espanyol karşısında UEFA Kupası'nı almasıdır. Bunun dışındaki bir diğer Avrupa Kupası başarısı ise 2001/02 sezonunda sürpriz bir şekilde Şampiyonlar Ligi finaline çıkmasıdır. Ancak finalde Real Madrid'e karşı alınan 2-1'lik skorla kupayı ellerinden kaçırmışlardır.

GETAFE: Getafe Club de Futbol La Liga'da mücadele eden bir futbol takımıdır. Maçlarını Madrid'deki Coliseum Alfonso Perez'de oynamaktadır.

MAÇLAR ŞUBAT AYINDA

UEFA Kupası’nda 3. tur kuraları yarın saat 14.00’te İsviçre’nin Nyon kentinde çekilecek. Kurada birincilerle üçüncüler, ikincilerle de Şampiyonlar Ligi’nden gelen 8 takım eşleşecek. Kupada 3. turdan itibaren çift maçlı eleminasyon sistemi uygulanıyor. 3. tur ilk maçları 13-14 Şubat 2008, rövanşları da 21 Şubat 2008’de oynanacak. G.Saray ilk maçı Ali Sami Yen Stadı’nda oynamak durumunda. Rövanş için ilk maçta avantajlı bir skor elde etmek gerekiyor. G.Saray, Avrupa kupalarında oynamamış 3 oyuncu transfer edebilir. F.Bahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi ise yine yarın saat 13.00’te belli olacak.

Labels:

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker