İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Tuesday, December 18, 2007

Eurovision şarkısı Türkçe

Mor ve Ötesi grubunun vokalisti Harun Tekin: 'Eurovision'a farklılık getireceğiz'

17.12.2007 20:29

Mor ve Ötesi grubunun vokalisti Harun Tekin, bu yılki Eurovision Şarkı Yarışmasındaki en büyük farklılıklardan birinin kendi grupları olduğunu, geceye ve atmosfere farklı bir tat katacaklarını dile getirerek, yarışmadaki başarının, alternatif yaşam tarzına sahip insanların da başarısı olacağına dikkat çekti.

TRT Genel Müdür Yardımcısı Ali Güney ile Mor ve Ötesi grubu üyelerinin, katılımıyla gerçekleşen basın toplantısında Eurovision Yarışmasına ilişkin
görüşlerini dile getiren Harun Tekin, Eurovision’daki şarkıyı Türkçe yapmayı düşündüklerini ve Türkçe üzerindeki hakimiyetlerine inandıklarını kaydederek, süreci bir bütün olarak ele aldıklarını, yarışmada yaratılacak olan intiba ve saygının sonuçtan daha önemli olduğunu ifade etti.

Yarışmada politikanın etkin olduğunu belirten Tekin, “Bunun hangi yöne çevrileceğini önceden bilemeyiz. Bu seneki en büyük farklılıklardan birisi biziz. Geceye ve atmosfere farklı bir tat katacağımızı düşünüyoruz” dedi. Şarkının içeriği hakkında bilgi vermek istemediklerini vurgulayan Tekin, önceliklerinin, hem kendi kitlelerine, hem de genel kitleye hitap edecek bir ürünü ortaya koymak olacağını söyledi. Tekin, yarışmaya katılmanın alternatif müzik için de ayrı bir duruş olacağına işaret ederek, aynı zamanda alternatif yaşam tarzına sahip insanların da bir başarısı olarak görüleceğini dile getirdi.

TRT Genel Müdür Yardımcısı Ali Güney de, Mor ve Ötesi grubunun dil konusunda serbest olduğunu belirterek, yarışmanın yarı finalinin 20 veya 22 Mayıs’ta, finalinin ise 24 Mayıs’ta yapılacağını bildirdi.

ANKA

Labels:

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker