İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Tuesday, December 18, 2007

Komşu'ya Fransız kıyağı

UEFA Kupası'nda tur atlamak için tek umudu Yunan ekibi Panionios'un puan kaybı olan temsilcimiz Galatasaray'a Fransız temsilcisi Bordeaux'tan kötü haber...
18.12.2007


UEFA Kupası H Grubu'nda ilk 3 maç sonunda 3 puanda kalan ve turu geçebilmek için tüm umutlarını yarın akşam Atina'da oynanacak Panionios - Bordeaux karşılaşmasına bağlayan Galatasaray'a Fransa'dan şok bir haber geldi.

Grupta Helsingborg'u yenerek liderliği garantileyen Bordeaux'nun resmi internet sitesinden, dün yapılan açıklamada, Panionios maçı için genç futbolculardan oluşan bir kadronun Yunanistan'a götürüleceği duyuruldu.

Sitedeki haberde sakatlığı olan yıldız orta saha oyuncusu Johan Micoud'nun yanı sıra as futbolcular Chalme, Diawara, Henrique, Jurietti, Planus, Alonso, Diarra, Fernando, Wendel, Bellion ve Chamakh'ın, Fransa'da kalacakları açıklandı.

15 kişilik kadro gidiyor
Teknik Direktör Laurent Blanc Atina'ya; Olimpa, Valverde, Bregerie, Jemmali, Marange, Tremoulinas, Ecuele, Ducasse, Lavie, Moimbe, Traore, Cavenaghi, Jussie, Obertan ve Perea'dan oluşan 15 kişilik kadroyu götürecek.

Panionios yarın Bordeaux'yu mağlup ederse, Galatasaray, Austria Wien'i yense bile grupta 4. sırada kalarak UEFA Kupası'na veda edecek.

Labels:

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker