İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Tuesday, December 18, 2007

Beşiktaş'tan büyük takas teklifi

Ertuğrul Sağlam, Kayserispor'un iki yıldızına karşılık hangi 3 futbolcuyu vermeyi önerdi?

18.12.2007 14:21


Ertuğrul Sağlam'dan Kayserispor yönetimine müthiş bir takas önerisi: "Ricardinho, Higuain ve İbrahim Akın'ı verelim, Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ı verin."

Ara transfer döneminde kadrosuna takviye yapacağını açıklayan Beşiktaş'ta gözler tekrar Kayserispor'un iki yıldız futbolcusu Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'a çevrildi.

Bu iki futbolcu'nun transferi için Kayseri'ye giden Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın, sarı-kırmızlı kulübün başkanı Recep Mamur, teknik direktör Tolunay Kafkas ve menajer Süleyman Hurma ile bir alışveriş merkezinde görüştüğü öğrenildi.

İki oyuncunun transferi için siyah beyazlıların göndermeyi düşündüğü oyunculardan Ricardinho, Higuain ve İbrahim Akın'ı takas olarak önerdiği ayrıca bir miktar para teklif ettiği iddia edildi.

Öte yandan Kayserispor Basın Sözcüsü Yücel Şahin, basında çıkan 'Gökhan Ünal Fenerbahçe'ye gidiyor' haberlerini yalanladı. Şahin, Gökhan Ünal'ın Fenerbahçe'ye transfer edileceği ile ilgili yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını, Fenerbahçe yönetimiyle bu konuda bir görüşme yapmadıklarını söyledi.

Şahin, ''Milli futbolcularımız Gökhan Ünal ile Mehmet Topuz'a büyük kulüplerden gelen transfer tekliflerini geri çevirdiğimizi, bu iki futbolcumuzu sezon sonuna kadar elimizde tutacağımızı defalarca açıkladık. Hatta İstanbul'da reklam panolarına ilan verdik, Kayseri Kalesi'ne poster astık. Son olarak Gökhan Ünal'ın transferi ile ilgili olarak Fenerbahçe yönetiminin bize bazı yeni teklifler sunduğu haberleri yapıldı. Kesinlikle böyle bir görüşme yapılmadı. Fenerbahçe yönetimiyle Gökhan'ın transferiyle ilgili görüşme yapıldığı haberleri tamamen asılsız. Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz sezon sonuna kadar Kayserispor'da oynayacak'' diye konuştu.

NTV

Labels:

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker