İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Monday, November 5, 2007

Kış bugün başlıyor

Yurdun batı kesimleri Orta Akdeniz ve Balkanlar üzerinden gelen yağışlı hava sisteminin etkisi altına girdi.

Batıda sıcaklıklar 10 dereceye kadar düşerken, Karadeniz ve Doğu Anadolu'da zaman zaman kar yağışı bekleniyor. Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün değerlendirmesine göre, yurdun batı kesimleri Orta Akdeniz ve Balkanlar üzerinden gelecek yağışlı sistemlerin etkisine girdi.
Buna göre sağanak yağış bugün Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun batısında etkili olacak. Yarın, Trakya dışında tüm yurtta devam edecek yağmur ve sağanak şeklindeki yağışlar hava sıcaklığındaki azalmaya bağlı olarak Karadeniz Bölgesi'nin yüksek kesimleriyle Doğu Anadolu Bölgesi'nin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Yağışlı hava hafta sonuna kadar etkisini sürdürecek. Sıcaklıklar ise bugünden itibaren tüm yurtta dört ile altı derece arasında düşecek.

A.A.

Labels:

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker