İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Sunday, November 4, 2007

Bu lig için fazla şerefliyiz!


Beşiktaş'ın ünlü taraftar grubu Çarşı'dan Ulusoy ve Aziz Yıldırım'a sert tepki

Turkcell Süper Lig'de derbi mücadelesinde Fenerbahçe'ye 2-1 yenilen Beşiktaş'ın, karşılaşmanın son dakikası içinde yaşanan tartışmalı pozisyon nedeniyle tepkileri sürüyor.


Başkan Yıldırım Demirören'in, “Sivasspor maçına PAF takımıyla çıkacağız” açıklamasının ardından, siyah-beyazlı tribünlerinin önemli taraftar gruplarından “Çarşı Grubu” da kendisine ait internet sitesinde Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a sert tepki gösterdi.

İnternet sitesinde, Ulusoy ve Yıldırım'ın fotoğrafları yan yana ve üzerlerine çarpı konulmuş şekilde yer alırken, “Elbet bir gün, ektiğiniz kin ve nefret tohumlarının içinde boğulacaksınız! Türk sporunun içine ettiniz!!! Bu lig için fazla şerefliyiz!” görüşlerine yer verildi.

A.A.

Labels: , , , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker