İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Sunday, November 4, 2007

Hakem Kararıyla! Fenerbahçe:2 - Beşiktaş:1

Fenerbahçe'nin maçtan önce yaptığı açıklamayla ağır eleştiriler yönelttiği hakem İsmet Arzuman, bu açıklamanın gereğini yaptı. Karşılaşma boyunca sarı-lacivertli takımın galibiyeti için büyük çaba sarfetti. Son saniyede attığımız beraberlik golünü hakem Arzuman olmayan bir faülü gerekçe gösterip saymadı.Fenerbahçe Beşiktaş'ı Kadıköy'de 7 yıl sonra ancak bu şekilde hakem kararıyla yenebildi.
Hakem İsmet Arzuman, karşılaşma boyunca Fenerbahçe lehine verdiği kararlarla büyük tepki çekti.

Takımımız, karşılaşmaya iyi bir başlangıç yaptı. 3. dakikada Delgado'nun mükemmel pasında topla ceza sahasında buluşan Bobo, rakip kalecinin yanından topu ağlarla buluşturarak Ekibimiz'i 1-0 öne geçirdi. Gökhan Zan, şanssız bir şekilde sakatlık geçirince 17. dakikada yerini Diatta'ya bıraktı. 29. dakikada ise Deivid Fenerbahçe'nin beraberlik golünü attı. Bu golden sonra rakip kaleye yüklenen Siyah-Beyazlılarımız, önemli pozisyonlar elde etmesine karşın golü bulamadı. İlk yarı 1-1 eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarının ilk dakikaları daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçti. 60. dakikada Fenerbahçe Semih'in golüyle 2-1 öne geçti. 64. dakikada Burak Yılmaz, yerini Higuain'e bıraktı. 83. dakikada ise Batuhan Karadeniz, Koray Avcı'nın yerine oyuna girdi. 90+5. dakikada sol kanattan gelişen atağımızda Higuain topu ağlarla buluşturdu. Ancak hakem oyunu daha önce durdurduğunu belirterek golü geçerli saymadı. Oysaki hakemin faul kararı verdiği Bobo ile Gökhan Gönül'ün pozisyonunda Bobo'nun faullü bir hareketi yoktu. Yine bir hakem hatası nedeniyle golümüz geçersiz sayıldı.

Hakemin hatalı kararı sonrasında Fenerbahçe, sahadan 2-1 galip ayrıldı.

MAÇIN AYRINTILARI

Stat: FB Şükrü Saraçoğlu
Hakem: İsmet Arzuman, Mustafa Emre Eyisoy, Alper Ulusoy, Oktay Demiray (4.)

Fenerbahçe: Volkan, Lugano, Roberto Carlos, Vederson, Aurelio, Alex (Dk. 71 Tümer), Semih (Dk.87 Kolin Kazım), Deniz (Dk.76 Appiah), Edu, Gökhan Gönül, Deivid

Yedekler: Volkan Babacan, Appiah, Yasin, Kazım, Tümer, Ali Bilgin, Selçuk

Teknik Direktör: Zico

Beşiktaş: Hakan Arıkan, İbrahim Toraman, Gökhan Zan (Dk.17 Diatta), İbrahim Üzülmez, Ali Tandoğan, Cisse, Koray Avcı (Dk.83 Batuhan Karadeniz), Serdar Özkan, Burak Yılmaz (Dk.64 Higuain), Bobo, Delgado

Yedekler: Rüştü Reçber, İbrahim Kaş, Diatta, Mehmet Sedef, Ricardinho, Batuhan Karadeniz, Higuain.

Teknik Direktör: Ertuğrul Sağlam

Goller: Bobo (Dk.3)
Deivid (Dk.29), Semih (Dk.60) Fenerbahçe

Sarı Kartlar: İbrahim Toraman (Dk.21), Cisse (Dk.34), Burak Yılmaz (Dk.60), İbrahim Üzülmez (Dk.68)

Semih (Dk.61), Deivid (Dk.68), Appiah (Dk.84) Fenerbahçe

1.DEVRE

3. dakikada Delgado'nun araya attığı topa hareketlenen Bobo, kaleci Volkan'ın yanından topu ağlarla buluşturarak Takımımız'ı deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

13. dakikada Koray Avcı'nın uzaktan şutu auta çıktı.

17. dakikada Diatta, sakatlık geçiren Gökhan Zan'ın yerine oyuna dahil oldu.

21. dakikada İbrahim Toraman sarı kart gördü.

26. dakikada kullanılan korner atışında Diatta, topa arka direkte kafayla vurdu. Kaleye giden topu Roberto Carlos çizgiden çevirdi.

29. dakikada Fenerbahçe Deivid'in golüyle 1-1'lik eşitliği yakaladı.

34. dakikada Cisse, sarı kart gördü.

38. dakikada Bobo, rakip defanstan sıyrılıp ceza sahasına girer girmez şutunu çekti. Kaleci Volkan bu pozisyonda başarılıydı.

39. dakikada Bobo sağ kanattan arka direğe sert bir orta kesti, Burak Yılmaz topa yetişemedi.

İlk yarı 1-1 tamamlandı.

2.DEVRE

60. dakikada Burak Yılmaz sarı kart gördü.

60. dakikada Semih'in golüyle Fenerbahçe 2-1 öne geçti.

64. dakikada Higuain, Burak Yılmaz'ın yerine oyuna dahil oldu.

66. dakikada Delgado'nun uzaktan sert şutu kaleci Volkan'da kaldı.

68. dakikada İbrahim Üzülmez sarı kart gördü.

72. dakikada Delgado topu Bobo ile buluşturdu ve Brezilyalı oyuncumuz kaleci Volkan ile karşı karşıya kaldı. Bobo, Volkan'ın yanından topu kaleye gönderirken, meşin yuvarlak direğin hemen yanından auta çıktı.

83. dakikada Koray Avcı oyundan çıkarken, yerine Batuhan Karadeniz girdi.

86. dakikada Batuhan'ın kafayla indirdiği topla Fenerbahçe ceza sahasına sol çaprazdan giren İ. Üzülmez'in şutunda top, Volkan'da kaldı.

90+3. dakikada Batuhan, rakip kalecinin öne çıkmasından yararlanmak istedi. Önce kaleciyi çalımlayan Batuhan, ardından rakip defansın arasına girdi, vuruşunda top Fenerbahçe savunmasında kaldı.

90+5. dakikada sol kanattan gelişen atağımızda Higuain topu ağlarla buluşturdu. Ancak hakem oyunu daha önce durdurduğunu belirterek golü geçerli saymadı. Oysaki hakemin faul kararı verdiği Bobo ile Gökhan Gönül'ün pozisyonunda Bobo'nun faullü bir hareketi yoktu. Yine bir hakem hatası nedeniyle golümüz geçersiz sayıldı.

Mücadele Fenerbahçe'nin 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

Labels: ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker