İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Saturday, November 3, 2007

Yanıyor


Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine saatler kala ortam hayli gerildi. Sarı-Lacivertliler'in sabah yaptığı açıklamaya, Siyah-Beyazlılar kısa süre içinde yanıt verdi.
3.11.2007




FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Gökan Gönül
Lugano
Edu
Roberto Carlos
Aurelio
Tümer Metin
Deivid
Alex
Semih Şentürk
Vederson

BEŞİKTAŞ
Hakan Arıkan
Ali Tandoğan
İbrahim Toraman
Gökhan Zan
İbrahim Üzülmez
Eduard Cisse
Serdar Özkan
Burak Yılmaz
Delgado
Rodrigo Tello
Bobo

STAT: Şükrü Saraçoğlu
YAYIN: Lig TV
SAAT: 19.00

HAKEM: İsmet Arzuman

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine saatler kala ortam hayli gerildi. Sarı-Lacivertliler’in sabah yaptığı açıklamaya, Siyah-Beyazlılar kısa süre içinde yanıt verdi.“Geçen sezon kupa finalinde yaşananlar, hakemin skora nasıl etki ettiği hâlâ unutulmamıştır. MHK’nın İsmet Arzuman atamasını objektif bulmuyoruz”

“Fenerbahçe Spor Kulübü ‘büyük kulüp’ olmanın sorumluluğunu bir kez daha unutmuş, büyüklüğüne yakışmayan ‘küçültücü’ açıklamalarda bulunmuştur”

Dün, sabah saatleri... Fenerbahçe Yönetimi, resmi internet sitesinde, ‘Derbide kazanan sadece futbol olsun’ başlığıyla bir açıklama yayınladı, ortalık karıştı. Açıklamada özetle şu ifadeler yer aldı:
10 haftadır Hilmi Ok başkanlığındaki MHK’nın tartışma yaratan atamaları, hakemlerin standart taşımayan kararları ve sonuçlara tesir eden hataları, bu hataların sürekli hangi takımların leh ve aleyhine olduğu hususları ortadadır.Öyle ki, bu süreçte firmalar sponsorluklarını çekmiş, şampiyonluk yarışı içindeki kulüplerin lehine olan maç sonuçlarının değiştirilmesine neden olan hakem hataları gerçekleşmiştir.

Sabırla bekledik ama...
Biz, aleyhimize yapılan hatalar ve sonucunda oluşan puan kayıplarına karşın, camiamızdan gelen tepkilere rağmen sabırla bekledik. Ancak derbi ataması, kaygılarımız konusunda bizi bu açıklamayı yapmak zorunda bırakmıştır.
Bir çok maçta verdiği standart dışı kararlarla kamuoyunun haklı tepkisini toplamış hakemlerden biri olan Sayın İsmet Arzuman’ın çok önemli bu maça atanmasının objektif olmadığı kanaatindeyiz. Kamuoyu, son Fortis Türkiye Kupası Finali’nin de hakemi olan Sayın Arzuman’ın skora ve dolayısıyla kupanın sahibine etki eden hatalarını unutmamıştır.

Adnan Polat ve 2. açıklama
Derbi sonrasındaki hayati öneme haiz Şampiyonlar Ligi maçları nedeniyle hakemin, iki takıma da zarar verebilecek nitelikteki kararlara imza atmaması gerekliliği açıktır.Umuyoruz ki, hakem hatalarının damgasını vurduğu değil, futbolla hatırlanan bir derbiyi hep birlikte keyifle izler, hak edenin kazandığı ve alkışlandığı bir maça şahitlik ederiz.Fenerbahçe Yönetimi, Beşiktaş’ın yanıtından sonra siteye, “Okumadan yorumlamak” başlıklı bir açıklama daha girip, “Beşiktaş bunları niye üstüne aldı. Şaşkına döndük” ifadelerini kullandı. Ayrıca Fener’in futbolu hakkında konuşan Adnan Polat’a da “Sen kendi takımınla ilgilen” denildi.

Dün, saat 13.58... Beşiktaş Yönetimi’nden jet yanıt geldi. Resmi internet sitesinde, ‘Biz; futbolun kazanmasını istiyoruz!’ başlığıyla yer alan açıklamayla Fenerbahçe resmen bombalandı.
Fenerbahçe Spor Kulübü, ‘Derbide kazanan sadece futbol olsun’ başlığı ile son derece talihsiz bir açıklama yayınlayarak, ‘Şampiyonluk sahada kazanılmaz’ zihniyetini bir kez daha sergilemiştir.Bu sezon yaşadığımız hakem hataları ortadayken, minimum 5 puanımız hakem hataları neticesinde kaybedilmişken ve endişelenmesi gereken taraf kulübümüz olması gerekirken; Fenerbahçe’nin hakem atamasına yönelik yaptığı bu garip açıklamayı şaşkınlıkla karşılıyoruz.

Küçültücü açıklamalar...
Biz, Beşiktaşlılık duruşu ve Fair Play ruhu gereği; ülkemizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacı olduğu bu hassas dönemi de göz önüne alarak, ortamı germemek adına derbi öncesi sessiz kalırken; Fenerbahçe ‘büyük kulüp’ olmanın sorumluluğunu bir kez daha unutmuş, büyüklüğüne yakışmayan küçültücü açıklamalarda bulunmuştur. Fenerbahçe’nin tutumunu, etik bulmuyoruz.Fenerbahçe maç oynanmadan hakemi suçlu ilan etmiş, olası mağlubiyetinin faturasını şimdiden MHK’ya kesmiş, maç sonu herkesçe bilinen gündem değiştirme yöntemini şimdiden hazırlamıştır. Fenerbahçe yine sahaya çıkmadan kazanmak istemektedir.

Büyük bir saygısızlık...
Bu çirkin yöntem, sadece Beşiktaş, Federasyon ve MHK’ya karşı değil, maç sonucunun etkileyeceği diğer kulüplere, hem Beşiktaş hem Fenerbahçe taraftarına, dolayısıyla da Türk Futbolu’na ve kamuoyuna karşı yapılmış büyük bir saygısızlıktır.
Beşiktaş’ın bugüne kadar kazandığı her kupada, her puanda alnının teri vardır; Beşiktaş şerefiyle oynamış, hakkıyla kazanmıştır. Beşiktaş’a dil uzatanları, önce kendi geçmişlerine bakmaya davet ediyoruz.
Derbide her iki takıma da başarılar diliyor, hak edenin kazanmasını temenni ediyoruz.

Labels: , , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker