İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Friday, November 2, 2007

Beşiktaş'ta Nobre şoku


Flaş... Flaş... Derbi maçı öncesinde Kartal'da şok gelişme... Beşiktaş'ın yarın oynayacağı Fenerbahçe derbisi öncesi Mert Nobre, Siyah-Beyazlı takımın kadrosundan sakatlığı gerekçesiyle çıkartıldı.
2.11.2007

Brezilyalı futbolcunun, Beşiktaş ile Çaykur Rizespor arasında oynanan Fortis Türkiye Kupası maçında sol arka adalesinde ödem oluşmuş ve tedavisine başlanmıştı. Ancak, Nobre'nin sakatlığının yarınki derbide oynamasına engel olduğu ve bu sebepten ötürü kadrodan çıkartıldığı öğrenildi. Öte yandan, sakatlıkları bulunan Serdar Kurtuluş ve İbrahim Toraman'ın ise, durumlarının henüz netlik kazanmadığı kaydedildi. Bu iki oyuncudan İbrahim Toraman'ın oynama olasılığının yüksek olduğu öğrenilirken, Serdar Kurtuluş'un ise kadroya alınması halinde karşılaşmaya yedek başlayabileceği belirtildi.

Labels: , , , , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker