İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Sunday, November 4, 2007

Aslan dönüyor


Denizli karşısına yedek ağırlıklı kadroyla çıkan Cim Bom, Antep'te aslarıyla sahada olacak.Kalli'nin en büyük güvencesi, son haftaların yıldızı Nonda ile sakatlığı düzelen Linderoth...
4.11.2007

GAZİANTEPSPOR
Ömer
Barış
Deumi
M. Polat
Metin
Uğur
Volkan
Ergün
Özgür Y.
De Nigris
Erdal

GALATASARAY
Aykut (Orkun)
Uğur
Song
Servet
Volkan
H. Şaş
Linderoth
Arda
H. Balta
Nonda
Ümit

STAT: Kamil Ocak
YAYIN: Lig TV
SAAT:19.00

HAKEMLER: Yunus Yıldırım
Cemal Gemici
Arkın Akgöl

Liderde 3 eksik var
Fortis Türkiye Kupası D Grubu ilk maçında 3 gün önce Denizlispor’la kozlarını paylaşan Galatasaray, sahaya yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkmıştı. Aslan’ın hocası Feldkamp, bugünkü Gaziantepspor deplasmanı öncesi ise bir hayli temkinli. Sarı-Kırmızılılar kritik mücadelede aslarla sahne alacak. Son haftaların formda ismi Nonda ile sakatlığı düzelen Linderoth, Gaziantep karşısında Kalli’nin en önemli kozları olacak. Hakan Şükür, Ayhan Akman ve Okan Buruk’un ise sakatlıkları sürüyor ve bu oyuncular kadroda yer bulamayacaklar.

Lincoln soru işareti
Alman hoca sakatlığını daha yeni üzerinden atan Cassio Lincoln’ü oynatıp oynatmamakta kararsız... Kadroda Hasan Şaş’a yer arayan Feldkamp, tecrübeli futbolcuyu sağ açıkta görevlendirmeyi düşünüyor. Brezilyalı yıldızın forma giymemesi halinde 10 numara pozisyonunda Arda şans bulacak. Sol açık tercihi Hakan Balta ile Carrusca arasında gerçekleşecek. Kalede Orkun’un yerine Aykut’un oynaması bekleniyor. Henüz maç kondisyonu sağlayamayan Sabri’nin ikinci yarıda oyuna dahil olması planlanıyor.
Raşit ALTUN


GAZİANTEPSPOR-GALATASARAY
O G B M A Y
İç saha 21 14 4 3 42 11
Dış saha 21 10 6 5 31 19
Toplam 42 24 10 8 73 30
En farklı galibiyeti: 6-0 05-06 21.hafta
En farklı yenilgisi: 1-2 99-00 1.hafta
En gollü maçları: 6-1 96-97 10.hafta
Son galibiyeti: 6-0 05-06 21.hafta
Son yenilgisi: 0-1 (d) 06-07 21.hafta
Son beraberliği: 2-2 06-07 4.hafta
(Not: Tablo Galatasaray’a göre hazırlanmıştır.)Süper Lig puan durumu





Kısa...Kısa...

Ligdeki 43.karşılaşma
Gaziantepspor ile Galatasaray bugün ligde 43. kez kozlarını paylaşıyor... Sarı-Kırmızılılar’ın galibiyet sayısında 24-8 üstünlüğü var. Aslan’ın attığı 73 gole, Gaziantep 30 golle karşılık verdi. İki takım arasında geçen sezon oynanan maçlarda; İstanbul’daki mücadele 2-2 bitmiş, Gaziantep’teki sınavı ev sahibi ekip 1-0’lık skorla kazanmıştı.

Tek sorun Zurita...
Gaziantepspor’da sakatlıkları bulunan Bekir İrtegün ile Bülent Bölükbaşı’nın takımla çalışmalara başlaması teknik heyette sevinç yarattı. Kırmızı-Siyahlı ekipteki en önemli eksik, kart cezalısı Zurita. Ev sahibi takım 3 puan peşinde.

Labels: , , , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker