İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Sunday, October 28, 2007

Cumhuriyet Bayramı törenlerle kutlanacak

Cumhuriyet Bayramı yarın yurt genelinde, dış temsilciliklerde ve KKTC'de törenlerle kutlanacak. Ankara Valiliği'nden bildirilen Cumhuriyet Bayramı kutlama programına göre yarın ilk tören Anıtkabir'de düzenlenecek.

AA - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül başkanlığındaki devlet erkanı Anıtkabir'i ziyaret ederek, saat 09.00'da mozoleye çelenk koyacak ve Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulunacak. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Cumhurbaşkanı Gül, Anıtkabir Özel Defterini imzalayacak. Daha sonra, tören meydanında bulunan sivil ve askeri personel ile öğrenciler, Büyük Önder Atatürk'ün mozolesi önünden saygı geçişi yapacak.

Cumhurbaşkanı Gül, Anıtkabir'deki törenden sonra TBMM'ye geçerek, devlet protokolü ve yabancı misyon şeflerinin kutlamalarını kabul edecek.

TBMM'deki kabul töreninin ardından Atatürk Kültür Merkezi tören alanında resmi geçit töreni düzenlenecek. Tören, Cumhurbaşkanı Gül'ün birlikleri denetlemesi, halkın bayramını kutlaması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayacak. Okul ve birliklerin tören geçişinin ardından Türk Hava Kuvvetleri akrobasi timi "Türk Yıldızları" da törende gösteri yapacak.

Cumhurbaşkanı Gül, resmi geçit töreninin ardından Çankaya Köşkü'nde resepsiyon verecek.

Başkentte, kutlama etkinlikleri kapsamında çeşitli konserler de düzenlenecek.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı Bandosu, 29 Ekim Pazartesi günü, Eskişehir Yolu CEPA Alışveriş Merkezi'nde; Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Bandosu Kuğulu Park'ta, Jandarma Genel Komutanlığı Bandosu Çayyolu Mesa'da, Mehteran Bölüğü Ankamall'da konserler verecek. Konserler saat 15.00'te başlayacak.

Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını terör saldırıları nedeniyle iptal eden Çankaya Belediyesi de yarın şehitler anısına saygı yürüyüşü düzenleyecek.

Ankara'nın 6 noktasından yola çıkarak "Hepimiz Mehmetiz" yürüyüşüne katılanlar, Tandoğan Meydanı'nda toplanacak ve daha sonra Anıtkabir'i ziyaret edecekler.

Labels: , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker