İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Sunday, October 28, 2007

menekşe ile halil bölüm 7

7. Bölüm

Menekşe ile Halil kaçıyor

Kanal D’nin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Sedef Avcı’nın oynadıkları sevilen dizisi “Menekşe ile Halil” bu akşam da sürükleyici bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; Menekşe ile Halil, yanlarına Yusuf’u da alarak Kadir ve Mustafa’dan kaçıyorlar.

Menekşe ile Halil, yanlarına Yusuf’u da alarak kaçarlar. Halil’in güvenini kazanmaya çalışan Mithat ve Halil’i hala seven Zeynep de bu kaçışa yardım eder.
Menekşe ile Zeynep’in yolları istemedikleri halde bir kez daha kesişir.

Halil’in yanından ayırmadığı çanta ve annesinin ölmeden önce yolladığı boş kutunun esrarı Mithat’ın da ilgisini çeker. Mithat uzun zamandır aradığı soruların cevabının bu kutuda olduğundan şüphelenir.

Menekşe ve Halil’in bütün hikayesini dinleyen Mithat, Menekşe’yi öldürmeye çalışan ağabeyinin ve kocasının kendi adına çalışan adamlar olduğunu öğrenir.
Kadir ve Mustafa, Menekşe için başka planlar yaparlar ve harekete geçerler. Menekşe’nin hayatına karşılık başka bir hayatı rehin alırlar.

Labels: , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker