İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Sunday, October 28, 2007

denizli spor - galatasaray maçının özeti

DENİZLİSPOR
Souleymanou
Abraham
Kratochvil
Allyson
Çağlar
Fatih E.
Fatih Y.
Serhat
Moreira
Yusuf
Gökhan

GALATASARAY
Orkun
Uğur
Song
Servet
Hakan B.
Hasan Ş.
Barış
Volkan
Arda
Ümit
Nonda

STAT:Atatürk
YAYIN:Lig TV
SAAT:19.00

HAKEMLER:Bünyamin Gezer
Mehmet Kısal
Nihat Samuk

Dertler bitmek bilmiyor...
Süper Lig’deki son 2 maçında 4 puan kaybederek liderliği Sivasspor’a kaptıran ve Bordeaux deplasmanında aldığı mağlubiyetle demoralize olan Galatasaray’da, Denizlispor sınavı öncesi bir şok daha... Bordeaux karşısında hafif sakatlığı bulunmasına karşın forma giyen Tobias Linderoth’un, aldığı darbelerin etkisiyle ağrıları arttı. Kulüp doktorlarının çabası da sonuç vermeyince, İsveçli oyuncu Denizlispor maçının kadrosundan çıkarıldı. Bu gelişme teknik heyette büyük sıkıntı yarattı.

Bu kez Hakan Balta göreve
Galatasaray, Denizlispor deplasmanına işte bu olumsuz gelişmelerin gölgesinde gitti. Sarı-Kırmızılı kafilenin hayli keyifsiz oluşu dikkatlerden kaçmadı. Feldkamp’ın kalede yine Orkun’a görev vereceği, savunmanın soluna Hakan Balta’yı sürüp, sol açıkta Volkan’a şans tanıyacağı ve Lincoln’ün yerine Arda’yı deneyeceği öğrenildi. Forvet hattı, Ümit-Nonda ikilisine emanet. Linderoth’un yerinde Barış, sağ açıkta Hasan Şaş oynayacak. Mücadele saat 19.00’da başlayacak.

Raşit ALTUN



Kısa...Kısa...

Gezer’le ilk maç
Galatasaray, Süper Lig’de ilk kez Bünyamin Gezer’in yöneteceği bir mücadeleye çıkacak. Gezer daha önce Denizlispor’un Manisa’yı 3-2 yendiği karşılaşmanın yanı sıra Fenerbahçe’nin Manisa ve Çaykur Rizespor beraberliklerinde düdük çalmıştı.

6 günde 2 defa
Ligde bugün kozlarını paylaşacak olan Denizlispor ile Galatasaray, 1 Kasım Perşembe günü de Fortis Türkiye Kupası’nda karşı karşıya gelecek. D Grubu’nda yer alan iki takımın mücadelesi Ali Sami Yen Stadı’nda oynanacak. Bu maçın hasılatı Mehmetçik Vakfı’na bağışlanacak.

Gözler forvette
Bordeaux deplasmanında yüzde yüzlük 4 gol pozisyonunu kaçırdıkları için eleştiri oklarının hedefi haline gelen Ümit-Nonda ikilisinin Denizlispor karşısında nasıl bir performans ortaya koyacakları merak konusu oldu.



Labels: , , , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker