İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Sunday, October 28, 2007

asi dizisi


Asi Dizisi

1. Bölüm


Tuba Büyüküstün, Murat Yıldırım, Çetin Tekindor, Nur Sürer, Tuncel Kurtiz, Selma Ergeç…
Aşk ve gurur… Kime aşık olacağını bilemezsin,
Hangi topraklarda doğacağını seçemeyeceğin gibi...

Yeni yayın döneminde birbirinden kaliteli dizileri art arda ekrana getiren Kanal D’de, bugün de (26 Ekim Cuma) “Asi” adlı yepyeni, muhteşem bir dizi daha başlıyor.
Başrollerinde Tuba Büyüküstün, Murat Yıldırım, Çetin Tekindor, Nur Sürer, Tuncel Kurtiz ve Selma Ergeç’in oynadıkları dizi, güçlü oyuncu kadrosu, sürükleyici senaryosu ve rejisiyle, ekranlara damgasını vuracak muhteşem bir yapım.

Çekimleri Antakya’da gerçekleştirilen dizi, Akdeniz’in, doğanın, toprağın, el değiştiren burjuvanın, emeğin ve büyük bir aşkın hikayesini anlatıyor. Doğaya, insan emeğine, toprağa, suya, sevdaya bir güzelleme yapılıyor.

Paranın satın aldığı şeylerle gurur duyanlar ve paranın gücüne yüz çevirenler… Neşeli, küçük kadınlar ve hayatta emeğiyle varolanlar… Akdeniz’in ayakucunda uzanan, binlerce yıllık kültürü yaşatan gizemli ve büyülü bir şehir; Antakya, bu dizinin başrollerinde…
Milyonlarda tiryakilik yaratacak dizinin bu akşam ekrana gelecek ilk bölümünün konusu şöyle;

Asi, Antakya’nın köklü ailelerinden, Kozcuoğulları’nın kızı, Demir ise, İstanbul’da yaşayan tanınmış genç bir işadamıdır. Bir gün Antakya’ya gelen Demir, tesadüf eseri Asi’yle tanışır. Asi’yi ilk anda tarlada çalışan bir köylü kızı sanan Demir, garip bir şekilde bu güzel ve akıllı kızdan etkilenir. Belki de Asi ona küçük bir çocukken bu topraklarda kaybettiği toprak işçisi olan annesini hatırlatmıştır. Demir, bir yandan annesinin yıllar önce başına gelenlerden sorumlu tuttuğu aileyi araştırırken, diğer yandan da Asi’yle aralarındaki çekim her geçen gün biraz daha artar. Aradığı aileyi sonunda bulan Demir, hiç ummadığı bir sürprizle karşılaşır. Onu çok etkileyen işçi kız Asi’yle, peşinde olduğu ailenin arasında sürpriz bir ilişki vardır.

Labels: , , , , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker