İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Sunday, October 28, 2007

ben böyle şey görmedim ülker kampanya


Ülker Albeni, Metro, Rodeo, Piko ve Coco Star ürünleri BMW Z4 2008 model otomobile sahip olma fırsatı veriyor. 22 Ekim 2007’de başlayan “Ben Böyle Şey Görmedim” kampanyası kapsamında ürünlerin ambalajlarındaki şifreyi gönderenler 10 adet BMW Z4 2.0i 2008 model otomobil, 70 Asus Laptop veya 840 Apple iPod nano’dan birini kazanma fırsatı yakalayacak. Kampanyaya son katılım tarihi 30 Aralık 2007.

Şifreyi gönderenler arasında yapılacak çekilişle her hafta bir kişiye toplam 10 kişiye BMW Z4 otomobil, her gün bir kişiye toplam 70 kişiye Asus Laptop hediye edilecek. Her saat en çok şifre gönderen katılımcı da Apple iPod nano kazanacak. Kampanya kapsamında her gün 12 kişi (09:00-21:00 saatleri arasında), toplamda ise 840 kişi Apple iPod nano’nun sahibi olacak. Ayrıca kampanyaya katılanlara milyonlarca Turkcell kontörü hediye edilecek.

Kampanyaya katılmak için Ülker Albeni, Metro, Rodeo, Piko ve Coco Star ürünlerinin ambalajlarının içindeki 11 haneli şifreyi, ad, soyad ve adres bilgilerini, kelime aralarında birer boşluk bırakarak, Turkcell 5166’ya kısa mesajla göndermek yeterli. Ayrıca www.benboyleseygormedim.com web sitesinden de ücretsiz olarak, aynı bilgilerin kaydı ile kampanyaya katılmak mümkün.

Kampanyanın ilk çekilişi 05 Kasım 2007 ve son çekilişi 07 Ocak 2008 tarihinde olmak üzere, toplam 10 çekiliş, Pazartesi günleri yapılacak. Kazanan talihliler, ilki 9 Kasım 2007 ve sonuncusu 11 Ocak 2008 tarihinde olmak üzere her hafta, Cuma günleri Posta gazetesi Türkiye baskısında duyurulacak.

Bu çekilişe sadece Turkcell Faturalı, Hazır Kart ve Muhabbet Kart'tan kısa mesaj gönderenler katılabilir. Çekilişe katılım Turkcell Faturalı için 1 kısa mesaj (1 kısa mesaj = 0.17 YTL, KDV dahil ÖIV hariç), Hazır Kart ve Muhabbet Kart için 2 kontör olarak ücretlendirilir. Turkcell kısa mesaj ve kontör birim fiyatlarında meydana gelecek değişiklikleri yansıtma hakkını saklı tutar.

Hediye kontör yüklemesi katılımı takip eden 48 saat içerisinde gerçekleştirilecek, dakika yüklemesi ise bir sonraki fatura dönemine yansıtılacaktır. Yüklenen hediye dakikalar sadece Turkcell’den Turkcell’e yapılan aramalar için geçerli olup üç fatura dönemi içerisinde kullanılması gerekmektedir.

Labels: , , , , , , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker