İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Wednesday, January 16, 2008

Galatasaraylılar Bu tarihe çok dikkat edin... 17 Ocak 2008

Çünkü perşembe günü, yani yarın bir yıldız daha aranıza katılacak. Polat ve Sezgin, Basinas'ın işini bitirdi. Kulübü Mallorca da 700 bin Euro'ya ikna edildi.
16.1.2008




Tobias Linderoth gidince...
Galatasaray'a müjde... Tobias Linderoth’un sezonu kapatması kesinleştikten sonra orta saha için arayışlarına hız veren Sarı-Kırmızılı yöneticiler, yeni bir yıldızı kadroya katmak için artık saatleri sayıyor. Çünkü Angelos Basinas konusunda dün dev bir adım daha atıldı. Yunanistan Milli Takımı’nın da kaptanı olan tecrübeli futbolcu için son bir haftadır temaslarını sürdüren Özhan Canaydın ve kurmayları, Mallorca ile her konuda anlaştı. İspanyol Kulübü, 700 bin Euro karşılığında bonservisi vermeyi kabul etti.

Koutsoliakos bitirdi!
Transfer görüşmelerinde tam yetkiyle donatılan Başkan Yardımcısı Adnan Polat ile Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Mallorca ile el sıkıştıktan sonra Basinas ve menaceri Koutsoliakos ile masaya oturdu. Türkiye pazarına Kyrgiakos’u Beşiktaş’a vererek girmeyi amaçlayan, ancak oyuncusu kabul etmediği için bu hedefine ulaşamayan Koutsoliakos, bu görüşmelerden ise mutlu ayrıldı. Basinas maddi-manevi her şarta ‘evet’ derken, Canaydın’a müjde vermeye hazırlanan Polat sürpriz bir engelle karşılaştı.

Rehhagel’den okey
Basinas'ın eşi, Türk-Yunan ilişkilerinden çekindiği için İstanbul’a sıcak bakmıyordu. Ancak Yunanlı yıldız, eşini ikna edeceğini belirterek perşembe gününe (yarın) kadar süre istedi. Kalli, Otto Rehhagel ile görüşerek olumlu referans aldığı Basinas’a kısa süre içinde kavuşuyor... Yönetim ise bu olumlu gelişmelere karşın tedbiri elden bırakmıyor. Basinas’ta bir son dakika sürprizi yaşanması ihtimali nedeniyle, Celtic’ten Gravesen ve Roma’dan Barruso stepnede tutuluyor.

Mehmet DEMİRCAN

Labels:

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker