İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Saturday, January 12, 2008

çaykurrize-galatasaray

Dk.14: Lincoln uzaktan vurdu 1-0. Dk.72: Volkan frikikten çaktı 2-0. Dk.77 ve 84: Kral 2 kez sahne aldı 4-0... Aslan için 2007-2008 sezonu böyle başlamıştı...
12.1.2008




Dk.14: Lincoln uzaktan vurdu 1-0. Dk.72: Volkan frikikten çaktı 2-0. Dk.77 ve 84: Kral 2 kez sahne aldı 4-0... Aslan için 2007-2008 sezonu böyle başlamıştı... Peki ya 2. yarı? Bugünkü şartlar farklı. İlk maçta Rize’ye gol atan Lincoln, sakatlığı nedeniyle oynamıyor. Ayhan ve Linderoth da yok. Hasan kadro dışı, Song ise Afrika’da.

Olimpiyat’ta seyircisiz
Tarih 12 Ağustos 2007. Stat Atatürk Olimpiyat. Bir sezon önce oynanan Fenerbahçe derbisinde yaşananlardan ötürü verilen ceza nedeniyle Galatasaray seyircisinden yoksun. Ama bunların hepsi vız geldi Aslan’a... Önce Lincoln çıktı sahneye, dakikalar 14’ü gösteriyordu ve Brezilyalı uzaktan avladı. Sarı-Kırmızılılar baskılı oynuyor, ama skoru artıramıyordu. 72. dakikada bir frikik atışı kazanıldı. Volkan Yaman öyle bir vurdu ki, televizyonları başındakiler ayağa kalktı, çünkü uzun zaman sonra bir frikik golü gelmişti.

Rize’de Leandro belirsiz
Sonra sahne alma sırası Hakan Şükür’e geldi. 77 ve 84’üncü dakikalarda gelen iki gol daha, Galatasaray’ı farklı galibiyete taşıdı. Bugün 2. yarı başlıyor. Ve Aslan’da tek hedef, rakibini bu kez deplasmanda devirip yeni bir başlangıç yapmak. Ama şartlar 12 Ağustos’tan farklı. Lincoln sakat, Volkan beklenenden uzak, Şükür formsuz. Bunlara ek olarak, orta sahanın diğer iki beyni Linderoth, Ayhan ve Song da yok. Bunlar yetmezmiş gibi, Hasan Şaş da kadro dışı. Ev sahibinde ise Leandro’nun durumu maç saatinde belli olacak.

ÇAYKUR RİZE
Gonzales
Gökhan
Suat
Kürşat
Victoria
Emrah
Cumhur
Fahri
Altan
Zafer
Riberio

GALATASARAY
Orkun
Uğur
Servet
Emre (Bouzid)
H.Balta
Sabri
Barış
M.Topal
Arda
Nonda
Ümit (H.Şükür)

Stat: Rize Atatürk
Yayın: Lig TV
Saat: 19.00
Hakemler:
Vedat Yüksel Özgür Çetiner Neşet Merdin

Labels: ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker