İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Friday, January 11, 2008

Anelka Chelsea'de

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Ünlü Fransız golcü Nicolas Anelka, Bolton Wandreres'dan, Chelsea'ye transfer oluyor.
11.1.2008




15 milyon Sterlin
Chelsea, Anelka için Bolton Wanderers takımına 15 milyon sterlin ödemeyi kabul etti.Chelsea, 28 yaşındaki futbolcuya 4,5 yıllık anlaşmayı teklif ederken, iki kulübün her konuda anlaştığı bildirildi. Anlaşmanın bir an önce tamamlanması durumunda, Anelka yarın Stamford Bridge’de oynanacak Tottenham Hotspur derbisinde sahaya çıkabilecek.

Grant açıkladı
Chelsea’nın teknik direktörü Avram Grant, düzenlediği basın toplantısında "Öncelikle Anelka’nın anlaşmayı imzaladığı kesinleşsin, ondan sonra onun hakkında daha ayrıntılı konuşalım. Evet, yeni bir golcü aradığım bir sır değildi ve o iyi bir golcü" dedi. Grant ayrıca, Anelka’nın çok iyi bir son adam olduğunu belirterek, Anelka’nın çok gol attığını, gol atmakla da kalmadığını aynı zamanda gol pası da verdiğini söyledi.

Bolton’da bu sezon 22 maçta 11 gol atan Anelka, daha önce Paris St. Germain, Arsenal, Real Madrid, Liverpool, Manchester City’nin yanısıra Fenerbahçe’de de oynamıştı.

Labels:

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker