İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Friday, January 11, 2008

3 puanla dönmek istiyoruz

Beşiktaş, Süper Lig'in ikinci yarısının ilk haftasında Konyaspor ile yarın yapacağı maç için Konya'ya gitti. Sinan Engin, yaptığı açıklamada, "Zorlu bir deplasman. İyi futbol oynayıp, 3 puanla dönmek istiyoruz" dedi.
12.1.2008

Siyah-beyazlı futbolculardan İbrahim Toraman da, Konyaspor’un ligin iyi takımlarından birisi olduğunu belirterek, "Zor bir deplasman ama bizim hedefimiz şampiyonluk olduğu için ikinci yarıdaki 17 maçın hepsi de final havasında geçecek" dedi. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak amacıyla, Konyaspor maçı için iyi bir hazırlık yaptıklarını ifade eden İbrahim Toraman, "Önemli bir maç. Hem moral olarak, hem de kendimize güven olarak ikinci yarıya iyi başlamak için kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

İbrahim Toraman, Ankaraspor maçından sonra ligin en iyi takımının Beşiktaş olduğu yönünde yorumlar yapıldığının hatırlatılması üzerine de, "Takım olarak yükseliş içerisindeyiz ama tam olarak oturmadık. Takıma katılan yeni arkadaşlarımız var. Bir maçlık değerlendirmeler doğru değil. Biz takım olarak kendimize inanıyoruz. Hedefimiz şampiyonluk, inşallah bu sezon bunu gerçekleştireceğiz" diye konuştu. Beşiktaş kafilesi daha sonra Konya’ya hareket etti.

Labels: , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker