İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Thursday, January 10, 2008

Beşiktaş'ın müthiş transferi

Siyah-beyazlı takım sonunda aradığını buldu. Bu oyuncu için 1 milyon euro ödeyecek...

10.01.2008 15:53

Beşiktaş, uzun süredir aradığı stoperi nihayet buldu ve Daniel Majstorovic ile anlaşmaya vardı. Krygiakos, Coloccini, Ze Castro, Oleguer, Lewandowski ve Metie gibi isimlerle pazarlık masasına oturan siyah-beyazlılar, sonunda Majstorovic'de karar kıldı. Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Delgado'nun da yakın arkadaşı olan İsveçli oyuncunun siyah-beyazlılardan gelen teklifi kabul ettiği ve kulübüne "Beni bırakın, gitmek istiyorum" dediği öğrenildi.

Geçen sezon 8 gol attı

2005'ten bu yana Basel takımında forma giyen Majstorovic, 1.90'lık uzun boyu sayesinde hava toplarında büyük bir üstünlüğe sahip. 31 yaşındaki tecrübeli oyuncu geçen sezon 8, kariyerinde ise 40'a yakın gol attı. Beşiktaş yönetiminin İsviçreli stopere senelik 1 milyon euro ödeyeceği, Basel kulübüne de bonservis bedeli olarak 750 bin euro vereceği öğrenildi. İmzanın hafta sonu atılması bekleniyor.

Labels: , , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker