İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Tuesday, January 8, 2008

Nicole Kidman hamile

Avustralyalı film yıldızı Nicole Kidman’ın hamile olduğu ve bu nedenle "The Reader" adlı filminin çekimlerini yarım bıraktığı bildirildi.
Oscar ödüllü sanatçının halkla ilişkiler sorumlusu Wendy Day yaptığı açıklamada, Nicole Kidman ve Keith Urban’ın bebek beklediklerini söyledi.
40 yaşındaki Kidman, Tom Cruise ile evli olduğu dönemde de hamile kalmış
ancak bebeğini düşürmüştü. Kidman ve Cruise bunun üzerine adları İsabella ve Connor olan iki çocuğu evlat edinmişti. Kidman’ın hamile olduğu dedikoduları birkaç haftadır magazin basınını meşgul etmesine karşın sanatçının halkla ilişkiler sorumlusu Wendy Day, aktrisin hamile olduğunu ancak bu sabah kesinleştirdiğini açıkladı. Kidman, Grammy ödüllü Urban ile 2006’da Sidney’de evlenmişti. Urban düğünden sonra bir rehabilitasyon merkezine kaldırılmış, ancak hastalığının ne olduğu açıklanmamıştı. Geçmişte kokain bağımlısı olduğunu belirten Urban, Kidman’ın rehabilitasyon merkezindeki tedavisi boyunca kendisini yalnız bırakmadığını söylemişti.

Labels:

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker