İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Tuesday, January 8, 2008

Tek hedef galibiyet


Kupada iki sezondur mutlu sona ulaşan Beşiktaş, Ankaraspor'u ağırlıyor. Gruptaki ilk maçını kaybeden Kartal, çeyrek final için kazanmak zorunda.
8.1.2008


Saat 20.00’de başlıyor
2008’e farklı DİSKİ galibiyetiyle ‘Merhaba’ diyen Beşiktaş, Türkiye Kupası’nda Ankaraspor ile karşılaşacak. İnönü Stadı’nın ev sahipliği yapacağı karşılaşma, Siyah-Beyazlılar’ın cezası nedeniyle boş tribünler önünde oynanacak. Hakem Hakan Sivriservi’nin yöneteceği zorlu mücadele, saat 20.00’de başlayacak ve LİG TV’den naklen ekranlara gelecek. Son iki sezondur kupada mutlu sona ulaşan Kara Kartallar, kaybederse çeyrek final şansını zora sokacak.

Sağlam’dan uyarı geldi
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın oyuncularıyla bir toplantı yaptığı ve maçın önemini belirttiği bildirildi. Galibiyet isteyen Sağlam’ın, “Avrupa’ya veda ettik. Artık önümüzde sadece lig ve kupa var. Camiamız bizden şampiyonluklar bekliyor. Bu beklentileri boşa çıkaramayız. Ankaraspor’u yenip, Türkiye Kupası’nda yolumuza devam etmeliyiz. Yarın (bugün) galibiyetten başka sonuç kabul etmiyorum” diyerek üç puan istediği öğrenildi.
Orhan YILDIRIM

BEŞİKTAŞ
Rüştü
A.Tandoğan
İ.Toraman
İ.Kaş
Baki
Holosko
Cisse
Aydın
Tello
Bobo
Nobre

ANKARASPOR
Senecky
Murat Akyüz
Ediz
Tayfun
Erhan
Tita
Adem Koçak
Hürriyet
Bilal Kısa
Özer
Murat Tosun

Stat: İnönü
Yayın: Lig TV
Saat: 20.00
Hakem: Hakan Sivriservi

Kartal için farketmiyor
Cezası nedeniyle Ankaraspor maçında seyircisinden ayrı kalacak olan Beşiktaş, yalnız da kazanıyor... İnönü Stadı’nda son dönemde seyircisiz 7 maça çıkan Kara Kartal, 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Siyah-Beyazlılar, 5’i Lig, 2’si de Türkiye Kupası olmak üzere oynadığı bu maçlarda toplam 14 gol atarken, kalesinde de 7 gol gördü. Beşiktaş, bu sezon ise deplasmanda seyircisiz oynadığı maçlarda Galatasaray’a 2-1 yenilirken, Trabzonspor’u 3-2 mağlup etmeyi başardı.

İşte seyircisiz maçlar
Sezon Rakip Sonuç
2001-2002 Bursaspor 2 - 1
2004-2005 İstanbulspor 2 - 1
2004-2005 A.Sebatspor 6 - 1
2004-2005 G.Birliği 0 - 0
2004-2005 Konyaspor 1 - 3
2006-2007 Ankaragücü 2 - 1
2006-2007 K.Erciyesspor 1 - 0

En kritik sınav
Son iki sezondur Türkiye Kupası’nı müzesine götüren Beşiktaş için bugünkü karşılaşma büyük önem taşıyor. Gruptaki ilk karşılaşmasında Çaykur Rizespor’a yenilen Siyah-Beyazlılar, Ankaraspor’a karşı puan kaybetmesi halinde çeyrek final yolunda ağır yara alacak. İlk iki takımın bir üst tura yükseldiği 5 takımlı A Grubu’nda Beşiktaş maç fazlası ve averajla liderlik koltuğunda oturuyor. Tek devreli lig usulü oynanan Türkiye Kupası gruplarında genel averaja bakılıyor.

Beşiktaş’ta eksik çok
Bu sezon sakatlıklardan bir türlü yakasını kurtaramayan Beşiktaş, Türkiye Kupası’nda Ankaraspor ile oynanacak karşılaşmaya da eksik bir kadroyla çıkacak. Siyah-Beyazlılar’da sakatlıkları bulunan Gökhan Zan, Serdar Kurtuluş, Ricardinho, Mehmet Sedef ve Mehmet Yozgatlı forma giymeyecek. Ayrıca hafif sakatlıkları bulunan Matias Delgado, Serdar Özkan ile kaptan İbrahim Üzülmez’in maç kadrosuna alındığı fakat oynamalarının düşük ihtimal olduğu öğrenildi.

Labels: , , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker