İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Tuesday, January 8, 2008

Şanssızlığın bu kadarına olmaz dedirtti

Show TV'de yayınlanan Acun Ilıcalı'nın sunduğu 'Var mısın yok musun' yarışmasına katılan Erkan Engin'in başından geçenler ve yaptığı karavana tercihler akıllara 'bahtsız bedevi' deyişini getirdi. Erkan Engin 25 YTL ödülle yarışmayı bitirip isabetsiz tahminleriyle rekor kırdı

DOĞUŞTAN ŞANSSIZ
Acun Ilıcalı'nın sunduğu 'Var mısın yok musun' yarışmasına katılan Erkan Engin yarışmaya umutsuz başladığını daha önceden arkadaşlarına itiraf ettiğini belirtti. Erkan Engin ben bu yarışmadan 2 YTL lira ile ayrılacağım dedi. Erkan Engin yaptığı peşpeşe isabetsiz tahminlerler kısa süre içinde yarışma tarihinin en başarısız yarışmacısı ünvanını aldı.
Yarışma sunucusu Acun Ilıcalı da Erkan Engin'in yaptığı isabetsiz tahminler karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Acun Ilıcalı "Ben bu kadar şanssız bir yarışmacı görmedim. Bu programı yaptığım süre içinde en şanssız yarışmacı sizsiniz" dedi.

2 YTL KAZANACAĞIM
Erkan Engin ise "ben bu yarışmadan 2 YTL kazanacağımı yarışma öncesi arkadaşlarıma söyledim" diyerek küçük bir rakam kazanacağını söyledi. Ancak Erkan'ın bu tahmini de tutmadı. Acun Ilıcalı Erkan'ın yaptığı peş peşe isabetsiz tahminlerle bütün şansını tükettiğini görünce bu kez de Erkan'ın önündeki kutuyu açtı. Erkan Engin'in önündeki kutudan şansına 25 YTL çıktı. Böylece Engin'in yaptığı 2 YTL'lik tahmin de tutmadı.

İŞLERİ HEP BATIRINCA EMEKLİ OLDU
Erkan Engin 1941 yılında Bursa'nın Osmangazi ilçesinde doğdu. Marmara Üniversitesi Ticari İlimler Fakültesini bitirip ticaret hayatına atılan Erkan Engin önce kendi mali müşavirlik bürosunu kurdu.
1988 yılında kürk ve deri ticaretine adım atan ardındanda bir yangın yüzünden tüm işini kaybeden Erkan Engin'ni mali durumu oldukça bozuldu.
Tam kendini toparlamaya çalışırken bu kez de körfez krizi Erkan Engin'e 2. darbeyi vurdu. Erkan Engin ticari hayata devam edemeceğini anlayınca emekli olmaya karar vererek kendisini hobilerine adadı. Boş vakitlerini maket yaparak değerlendiren Erkan Engin yaklaşık 3 aydır var mısın yok musunda şansın yüzüne gülmesini bekledi. Ancak çıktığı programda bir kez daha hayal kırıklığına uğradı.
Yani tam bir bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı kovalar misali.

Labels: , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker