İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Tuesday, November 13, 2007

Terim iddialı konuştu


Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Norveç ile yapacakları karşılaşma öncesi kendisini formda hissettiğini söyledi.
13.11.2007


Milli Takım’ın Estonya’nın Tallinn kentinde konakladığı Radisson SAS otelinde bir basın toplantısı düzenleyen Fatih Terim, "Ciddi olarak hakikaten formdayım. Antrenörün formlu veya formsuz oluşu önemlidir. Ben de formda olduğumu hissediyorum. İnşallah bunu da oyuncularımızla birlikte Norveç maçına yansıtacağız" dedi.

Grup maçlarına başlarken ve ilk 4 maçlarını kazandıktan sonra hedeflerinin, bugün Norveç ve Bosna Hersek maçlarına gelinen ortamda, çok daha farklı bir milli takım kadrosu oluşturmak olduğunu vurgulayan Terim, şöyle devam etti:

"Çünkü planlarımızda Norveç maçına minimum 4 puan farkla girmek vardı. O günkü oyun ve takım bunu gösteriyordu ama futbolun cazibesi burada, olmayan haller başımıza geldi ve bu şekle geldik. Esasında, 2008 Haziran’ında yapılacak Avrupa Şampiyonası’nın resmi ama ilk hazırlık maçı kadrosu gibi olacaktı. Buradan itibaren son aylarda bu şekilde hazırlanacaktık. Burada anahtar cümle, ’Biz şu günde, şu kadroyu açıklarken, garantileyeceğimizi düşünüyorduk. 2008 Avrupa Şampiyonası ile 2009 ve 2010’ların takımını açıklamaktan memnun olacağımızı düşünüyorduk ama şartlar bizi buraya getirdi."

"HERKESİN HİZMET SÜRESİ VAR"
Hakan Şükür ve İbrahim Üzülmez gibi isimleri kadroya çağırmaması ile ilgili bir soru üzerine, "Herkesin bir emek verme ve hizmet etme dönemi var" diyen Terim, "Bu hizmet zamanlarına saygı duyuyorum. Hepimizin bayrak değişimi olduğu zamanlar var. Olaya böyle bakmak lazım. Hatta bu arkadaşlarımızla, inşallah Norveç maçını kazanacağız ve Bosna Hersek maçında hep beraber yedek kulübesinin arkasında olacağız. Olayın adını isterseniz, olmazsa olmazlar, vazgeçilmezler olarak koymayalım. Çok büyük hizmetler ettiler ve etmeye de devam ediyorlar" diye konuştu.

"FUTBOLDA HER ŞEY VAR AMA HEDEF KAZANMAK"
(A) Milli Futbol Takımı’nın Avrupa Şampiyonası’na katılabilme şansını sürdürmesi için büyük önem taşıyan Norveç maçıyla ilgili olarak, futbolda her şeyin olduğunu ama kazanmayı hedeflediklerini ile getiren Terim, "Kazanmak için her şeyi yapacağız. Rakibin kendi sahası, seyircisi olacak. Galibiyet ve beraberlik onlar için yeterli. Bunu bilecek durumdayız. Böyle maçları çok oynadık ve üstesinden hep beraber geldik. Oyuncularıma güveniyorum ve inanıyorum. Kazanacağımıza yürekten inanıyorum. Beraberlik halinde de matematiksel şansımız devam ediyor.

Norveç son maçında Malta’ya mağlup olur mu, zor gözüküyor. Biz Malta ile beraber kalır mıydık. O da zor görünüyordu ama futbolda her şey var. Rakibin maçını beklemektense, kendi işimizi kendimiz halletmek çok daha tercih edeceğimiz bir şey" şeklinde konuştu.

"MEHMET TOPUZ VE FATİH TEKKE PLANLARIMIZDA VARDI"
Fatih Terim, sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkartılan Mehmet Topuz ve Fatih Tekke’yle ilgili planları olduğunu, ancak bunların geride kaldığını ifade ederek, şöyle devam etti: "Muhakkak ki, planlarımızda varlardı. Özellikle Mehmet Topuz, hem orta sahada, hem de kanatta Hamit’i başka yerde kullanma adına Gökhan Gönül ile farklı işler yapabilirdi ama sakatlığı buna el vermedi. Fatih Tekke ise uzun zaman sakattı ve çağıramıyorduk. Son 4 maç iyileşti ama yine son maçında oyunu terk etmiş. Yapacak bir şey yok. Ayrıca, Yıldıray’ın da ciddi bir sakatlığı var. Onun MR’ı tekrarlanacak. Oradan çıkacak sonuçta belirleyici olacak. En az perşembe gününe kadar her halukarda antrenmana çıkaramayacağımız gerçek. İsterim ki, her oyuncum yüzde 100 olsun. Ama tabii ki doktorların tavsiyesi ve kararı önemli. Yıldıray’ın ve benim kararlarım da önemli. Orada alacağımız karar acaba çıkıp yarıda bırakmasına, sonradan herhangi bir acil duruma neden olabilir mi? Risk ne kadar bilmiyorum. Bekleme sürecindeyiz. O da bizim talihsizliğimiz. İyi durumdaydı. Müthiş istekli ve özverili ama bakacağız zaman ne gösterecek."

Labels: , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker