İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Monday, November 12, 2007

Dünyanın hayran olduğu taraftar


R. Madrid, 6 aylık araştırma sonunda Beşiktaş Çarşı grubunu kendine model seçti.
Avrupa'nın en ateşli taraftarlarını mercek altına alan R. Madrid, 6 aylık araştırma sonunda Beşiktaş Çarşı grubunu kendine model seçti.
İspanyollar, siyah-beyaz tribünleri taklit edecek.

Beşiktaş taraftarı, Sivasspor maçındaki tezahüratlarıyla yönetimin canını sıktı. Siyah - beyazlı idareciler, "Liverpool'da takım 8 yedi ama Sivas karşısında da tribünler 8 yedi. Onlar isteseler kazanırdık" derken, İspanyolların dünyaca ünlü kulübü Real Madrid ise Çarşı grubunu kendine örnek alacak.

Bernabeu Stadı'nda seyircileri coşturmak isteyen İspanyollar, üç ülkeden üç takımı kendine hedef olarak seçti. Türkiye'den Beşiktaş'ı, İngiltere'den Liverpool'u, Yunanistan'dan da Panathinaikos'u Avrupa'nın en ateşli taraftarına sahip kulüp olarak belirleyen Real Madrid, 6 aylık bir araştırma sonunda, Avrupa'nın en ateşli ve vefakar seyircisi olarak Çarşı'yı belirledi.

'Cehennem ateşi'

Maçlara gitme, seyirciyi coşturma, müzik aleti bulundurma, koro halinde bağırma, fedakârlık, deplasmanda takımlarını yalnız bırakmama gibi kriterlerin belirleyici olduğu araştırmada, yine Beşiktaş tribünlerinden esinlenip, "Infierno Turco - Cehennem ateşi" tanımlaması yapıldı. Dünyaca ünlü İspanyol kulübünün yetkilileri, bu araştırmanın ardından siyah - beyazlı taraftarlara daha yakından takip edebilmek için Arthuro Siso adlı bir kişi görevlendirdi.

Vatan

Labels:

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker