İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Sunday, November 18, 2007

Pota’da Dev Galibiyet

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, güçlü Efes Pilsen'i mükemmel bir oyun sonunda deplasmanda 16 sayı farkla 93-77 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı. Maça büyük ilgi gösteren taraftarlarımız, maç boyunca verdikleri destekle galibiyette pay sahibi oldular.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya taraftarlarımız, büyük ilgi gösterdi ve maç boyunca Takımımız'ı tezahüratlarıyla destekledi. Ekibimiz, mükemmel bir oyun sergileyerek güçlü rakibini 16 sayı farkla 93-77 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşma sonrasında oyuncularımız galibiyetin sevincini taraftarlarımız ile paylaştı.

MAÇIN AYRINTILARI

Karşılaşmaya hızlı başlayan Siyah Beyazlılarımız, üst üste bulduğu sayılarla öne geçti. Kaya Peker ve Shumpert’in etkili oyunuyla rakibini geride bırakan Takımımız, uzun süre Efes’e pota yüzü göstermedi. İlk çeyreğin son iki dakikasında skor üretmeye başlayan rakibimiz pota altından sayılar kazansa da öne geçemedi ve ilk çeyrek Ekibimiz’in 19-15 üstünlüğü ile sona erdi.

Maçta üstünlük kurmak için hızlı hücumlarla atak yapan Efes Pilsen, dışarıdan kolay sayılar üretse de Shumpert ve Apodaca’nın cevapları gecikmedi. Kerem Gönlüm’ü pota altında iyi kullanmaya başlayan Efes, defansta ise sert bir oyun oynayarak Takımımız’ı içeri sokmadı ve 16. dakikada farkı tek sayıya düşürdü (27-26). Farkın azalması ile birlikte tekrar atağa geçen Siyah Beyazlılarımız, Shumpert ve Kaya’nın pota altındaki basketleriyle üstünlüğü eline geçirdi ve son iki dakikada farkı 11 sayıya yükselterek rahat bir nefes aldı (37-26). Siyah Beyazlılarımız, sonradan ağırlığını koyduğu periyotu önde tamamladı ve soyunma odasına 39-31 galip gitti.

İkinci yarıya da ilk devredeki temposuyla başlayan Takımımız, Erkan Veyseloğlu ve Kaya Peker’in olumlu hücumlarıyla rakibini baskı altına aldı. Ribauntlarda da Efes’i geride bırakan Takımımız, savunma ribauntlarında kazandığı topları etkili kullanınca arayı da açmaya başladı. Bir ara farkı 18 sayıya yükselten Ekibimiz, üçlüklerde de etkili oldu ve son dakikaya 61-49 üstünlükle girdi. Shumpert’in attığı sayılarla yıldızlaştığı maçta Ekibimiz, ikinci yarının ilk çeyreğini de 66-49 önde bitirdi.

Siyah Beyazlılarımız, son periyotta farka rağmen tempoyu düşürmedi. Apodaca ve Shumpert’in üçlükleriyle rakibine yüklenmeye devam eden Ekibimiz, savunmadaki hatalarını da asgariye indirdi. Kerem Gönlüm’ün çabalarıyla arayı azaltmaya çalışan Efes Pilsen, Apodaca’yı bir türlü durduramayınca köşelerden gelen üçlükleri izlemek zorunda kaldı. Kaya Peker’in hücum ribauntlarından kazandığı toplarla üst üste rakip potayı abluka altına alan Ekibimiz, müthiş bir mücadelenin ardından Efes Pilsen’e tarihinin en ağır mağlubiyetlerinden birisini tattırdı ve heyecanlı karşılaşmadan 93-77 galip ayrıldı.

Apodaca’nın 25 sayıyla yıldızlaştığı maçta Kaya Peker 22, Shumpert 21, Nicevic 8, Dalmau 7, Erkan Veyseloğlu 5, Onur Aydın 3, Mehmet Yağmur da 2 sayı kaydetti.

Labels: , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker