İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Sunday, November 18, 2007

Destan yazdık

Gruptaki ilk 4 maçını kazanmasının ardından kötü bir grafik sergilemeye başlayan milli takım, 'Tamam veya devam' noktasında Norveç'i deplasmanda yenerek, grubunda 2. sıraya çıktı.
17.11.2007


2002'den bu yana hasretiz
Gruptaki ilk 4 maçını kazanmasının ardından kötü bir grafik sergilemeye başlayan milli takım, "Tamam veya devam" noktasında Norveç’i deplasmanda yenerek, grubunda 2. sıraya çıktı ve 2008 yılında İsviçre ile Avusturya’nın birlikte organize edecekleri Avrupa Şampiyonası finallerine katılma yolunda önemli bir adım atmış oldu. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gidilen ve Güney Kore ile Japonya’nın evsahipliğinde gerçekleştirilen 2002 Dünya Kupası’nda 3. olan ve tarihinin en büyük başarısını elde eden ay-yıldızlı ekip, daha sonra 2004 yılında Portekiz’de düzenlenen Avrupa Şampiyonası finallerine, baraj maçlarında Letonya’ya elenerek, Almanya’nın evsahipliğindeki 2006 Dünya Kupası finallerine ise bu kez İsviçre’ye baraj maçlarında takılarak katılamamıştı.

Saha içinde sevinç yumağı
Alman hakem Marcus Merk’in bitiş düdüğünü çalmasıyla birlikte milli takım oyuncuları ve taraftarlar, Ullevaall Stadı’nı bayram yerine çevirdi.Milli takım oyuncuları saha içinde sevinç yumağı oluştururlarken, taraftarlar da tribünde elde edilen galibiyeti büyük coşkuyla kutladılar.

İlk kez Mili oldular
A Milli Takım’da, kadroya ilk kez çağırılan İbrahim Kaş, Semih ve Gökhan Gönül, ilk kez milli oldular. Teknik direktör Fatih Terim, İbrahim Kaş ile Semih’i ilk 11’de sahaya sürerken, daha sonra 16. dakikada sakatlanarak oyun dışında kalan İbrahim Kaş’ın yerine oyuna giren Gökhan Gönül de bu mutluluğu ilk kez yaşamış oldu.

Gökhan, göz doldurdu
Genç savunma oyuncusu Gökhan Gönül, Norveç maçındaki futboluyla övgü aldı. İbrahim Kaş’ın sakatlanmasının ardından oyuna giren Gökhan, savunmada sergilediği oyunla göz doldururken, Nihat’ın attığı golün de asistini yaparak maça damgasını vuran isilerden biri oldu.

Sahada gerginlik
Karşılaşmanın 36. dakikasında Norveç Teknik Direktörü Age Hareide ile milli oyuncu Nihat, sahada kapıştı. Arda’ya yapılan bir faulun ardından hakem Marcus Merk’e giderek dirsek atıldığını söyleyen Nihat’a sinirlenen Age Hareide, saha kenarına gelerek el hareketleriyle tepki gösterdi. Daha sonra Nihat ile Hareide’nin arasına giren dördüncü hakem Felix Brych, tartışmanın büyümesini önledi.

Volkan cezalı
Norveç karşılaşmasında sarı kart gören kaleci Volkan Demirel, Bosna-Hersek karşısında forma giyemeyecek.

Labels: , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker