İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Sunday, November 18, 2007

Terim: 'Zoru seviyoruz'

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-1 kazandıkları Norveç maçının, kimin finallere gitmeyi hakettiğini gösterdiğini söyledi ve 'Herhalde zoru seviyoruz' dedi.
17.11.2007


Oyuncularını kutladı
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fatih Terim, öncelikle oyuncularını kutladığını belirterek, "Bu maç finallere kimin gitmesi gerektiğini gösterdi oyun olarak. Daha işimiz bitmedi. Çok önemli, güzel ve yerinde bir galibiyet aldık" dedi.

'Eski günlere dönüyoruz'
Daha önce yaptığı açıklamalarda, sonuna dek finallere gitmek için mücadele edeceklerini söylediğini aktaran Terim, "Herhalde zoru seviyoruz. ’Şansımız varsa sonuna kadar kovalarım’ demiştim. Allah mahçup etmedi. Oyuncularım da soyunma odasında, ’Öpüşmeyi kesip fazla havalara girmeyelim. Daha Bosna-Hersek maçı var’ diyorlardı birbirlerine. Eski günlerimize dönüyoruz inşallah" dedi.

Özeleştiri yaptı
Terim, daha önce medya mensuplarıyla yaşadığı sorunlara göndermede bulunarak, "Belki ben de zaman zaman kantarın topuzunu kaçırmış olabilirim" derken, şunları söyledi: "Bugünler beraber olma günüdür. Çarşamba gününe kadar hep beraber olma ve finallere hep beraber gitme günüdür. Gün birleşme ve milli takımın yanında olma günüdür. Çarşamba günü Bosna-Hersek maçını kazandıktan sonra oturur, eğriyi doğru, acıtmayı ve acıtanı tartışırız. Böyle bir Norveç’i kendi sahasında yenebilmek her takımın harcı değil. Bu oyuncuların hakkını önce vermek lazım. Bizimki verilmese de. Kazanmanın verdiği mağruriyet içinde hiç olmadım. Gün birbirimize sarılma günüdür."

Terim, sakatlanan İbrahim Kaş’ın yerine milli takıma Sabri Sarıoğlu’nu çağıracaklarını sözlerine ekledi.


Ulusoy: 'İnanmıştık'Karşılaşma sonrasında açıklama yapan Haluk Ulusoy, Türkiye’ye bu güzellikleri yaşattıkları için sevinçli olduklarını belirterek, "Çok mutluyum. Herkese teşekkür ediyorum. Norveç’i yeneceğimize inanıyorduk. Bu çocuklar bu güzellikleri bize yaşattılar. Türklkü gururu nerede yaşanıyorsa, onlara bir güzellik katabilseydik ne mutlu bize. Biz davaya inandık. Maçtan önce çocuklara ’siz inanırsanız yenemeyeceğiniz takım yoktur’ dedim. Onlar da başardılar" diye konuştu.

Hareide: 'Baskı kuramadık'
Türkiye’ye 2-1 yenilerek önemli bir avantajı yitiren Norveç’te, teknik direktör Are Hareide, Türkiye’ye yeterince baskı uygulayamadıklarını söyledi. Heraide, "İlk yarıda Türkiye’nin golü gelene dek kontrolümüz iyiydi. Yenik duruma düştükten sonra ise topun peşinden daha fazla koşmak zorunda kaldık. Oyunu rakibimiz daha iyi kontrol etti. Çok az oyun kurabildik ve Türkiye’ye yeterince baskı uygulayamadık" diye konuştu.

Labels: , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker