İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Sunday, November 11, 2007

Kartal'ın yeni yıldızı Mehmet

Kadrosunu güçlendirmek için harekete geçen Beşiktaş'ın yeni rotası Sivaslı Mehmet Yıldız...

Kartal’ın patronu Yıldırım Demirören’in geçen hafta Sivas Başkanı Mecnun Odyakmaz ile bir görüşme yaptığı öğrenildi. Demirören, Sivaslılar’a golcü futbolcuya karşılık, İbrahim Akın+Mehmet Yozgatlı ve ayrıca 500 bin dolar da para teklif etti.

Bu futbolcunun bonservisini 6 milyon euro olarak belirleyen Sivaslılar süre istedi. Mehmet Yıldız ise transferiyle ilgili olarak, ‘Ben Sivas’ta mutluyum. Ama kulübümün menfaatine olursa başka bir kulübe gidebilirim’ dedi.


Affan Keçeci maça gelmedi

Fenerbahçe derbisinin ardından Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in istifaya çağırdığı Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci dünkü maçı izlemedi. Normalde Kartal’ın tüm maçlarını izleyen Siyah-Beyazlılar’ın eski yöneticisi, tepkilerden çekindiği için stada gelmedi.

Sen git de sevin golü ben atarım

Sivas' ın ilk golü öncesi ilginç bir diyalog yaşandı... Kazanılan serbest vuruşta savunmadan gelen Murat, atışı kullanmak istedi... Ancak Mohamed Ali, ‘Sen git sevin. Ben golü atarım’ dedi... Nitekim tecrübeli futbolcunun nefis vuruşunda top beraberlik golü olarak ağlara gitti...

Labels: , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker