İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Saturday, November 10, 2007

İnönü'de özür günü

İngiltere'deki kâbustan sonra Beşiktaş bugün taraftarının huzuruna çıkıyor. Moraller bozuk, Sivas güçlü ancak Kartal'ın galibiyetten başka çaresi yok.
10.11.2007


BEŞİKTAŞ
Rüştü
A.Tandoğan
İ.Kaş
İ.Toraman
İ.Üzülmez
Serdar Özkan
Cisse
Ricardinho
M.Sedef (Burak)
Delgado
Bobo

SİVASSPOR
Akın
Abdurrahman
Murat
Sedat
Hayrettin
Musa
Devran
İlhan
Mohammed Ali
Balili
Mehmet Yıldız

STAT:İnönü
YAYIN:Lig TV
SAAT:20.00

HAKEMLER:Bünyamin Gezer
Özgür Çetiner
Mustafa Sönmez

Saat 20.00’de başlıyor
Liverpool'u İstanbul’da yendikten sonra galibiyet yüzü görmeyen ve İngiltere’de 8-0’lık hezimet yaşayan Beşiktaş, bugün İnönü Stadı’nda lig ikincisi Sivas- spor’u ağırlıyor. Fenerbahçe derbisi sonrasında dördüncü sıraya kadar gerileyen ve hakem hataları nedeniyle Sivas önüne PAF takımla çıkmayı gündemine getiren Siyah-Beyazlılar, sezonun en kritik karşılaşmalarından birine çıkacak. Saat 20.00’de başlayacak zorlu mücadele Lig TV’den naklen ekranlara gelecek.

Hakem Bünyamin Gezer
Hakem kararları konusunda oldukça hassas olan Beşiktaş’ın Sivas’la karşılaşmasında Bünyamin Gezer düdük çalacak. Kara Kartal’da sakatlıkları bulunan Tello ve Gökhan Zan kadroya alınmazken, Mert Nobre’nin durumu maç saatinde belli olacak. Bu arada Sivasspor’un İnönü Stadı’ndaki performansı da dikkat çekiyor... Yiğidolar, İstanbul’da Beşiktaş’a karşı daha önce oynadığı iki karşılaşmadan da 1-0’lık sonuçlarla galip ayrılmayı başarmıştı.


Orhan YILDIRIM

Bu ikiliye dikkat
Zorlu Sivasspor maçı öncesi hazırlıklarını sürdüren Siyah-Beyazlı ekipte Balili ve Mehmet Yıldız’a özel önlem. Özellikle deplasmanda etkili bir futbol ortaya koyan bu ikilinin topla olabildiğince az buluşup, kaleden uzak tutulması için teknik direktör Ertuğrul Sağlam uyarılarda bulundu. Sağlam’ın İbrahim Kaş ve İbrahim Toraman’a, “Bu iki oyuncuya dikkat etmenizi istiyorum. Topla ne kadar az buluşurlarsa gol yeme ihtimalimiz o kadar azalır” dediği öğrenildi.

Labels: , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker