İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Thursday, November 8, 2007

Parçala Aslanım


Bordeaux'ya deplasmanda 2-1 yenilen Cim Bom, biletleri günler öncesinden tüketen taraftarının desteğiyle, Helsingborg karşısında zafer arıyor.
8.11.2007


D-Smart naklen yayınlıyor
Galatasaray'ın UEFA Kupası’ndaki kritik gecesi... H Grubu’ndaki ilk maçta Bordeaux’ya deplasmanda 2-1 mağlup olarak hayal kırıklığı yaratan Cim Bom, İsveç temsilcisi Helsingborg’u Ali Sami Yen Stadı’nda konuk edecek. Aslan’ın bu mücadeledeki en büyük güvencesi; biletleri günler öncesinden tüketerek, stadı şölen yerine çevirmeye hazırlanan Sarı-Kırmızılı taraftarlar. Saat 20.00’de başlayacak olan kritik karşılaşmayı, D-Smart naklen yayınlayacak.

Sistem değişmeyecek
Teknik direktör Karl-Heinz Feldkamp, son maçlarda büyük eleştiri alan hücum sistemini değiştirmeyecek. Ancak yöneticilerin de talebiyle, Hasan Şaş’ı sağ bekte oynatmaktan vazgeçeceği öğrenilen tecrübeli hoca, bu bölgede Uğur Uçar’ı görevlendirecek. Şaş sağ açıkta, Arda sol açıkta forma şansı bulacak. Orta sahayı savunma görevi Linderoth’un. Lincoln ise Hakan Şükür ile Nonda’nın arkasında destek sağlayacak. Kalede Aykut’un yer alması bekleniyor.

GALATASARAY
Aykut (Orkun)
Uğur
Song
Servet
Volkan
Hasan Ş.
Linderoth
Lincoln
Arda
Şükür (Ümit)
Nonda

HELSİNGBORG
D.Andersson
C.Andersson
Wahlstedt
Rönningberg
Tamboura
Makondele
Dahl
Skulason
Jakobsson
Omotoyossi
Larsson

Stat: Ali Sami Yen
Yayın: D-Smart
Saat: 20.00
Hakem: Michael Leslie Dean

Labels: , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker