İZLE VIDEO İZLEE KLIP İZLEEE DIZI İZLESENE FILM

izle,video izle,vidio izle,vidyo izle,vido izle,vidivodo,tv izle,+18 izle,dizi izle,bedava video izle,bedava,ıhlamurlar altında,sıla,doktorlar,kara duvak,binbirgece,acemicadı,selena,kader,yersiz yurtsuz,yalancı yarim,hatırla sevgili,beleş izle,free video,müzik video,futbol izle, dini video izle



Wednesday, November 7, 2007

İşte Fener farkı

Kanarya 2-0'la coşturdu, turun kapısını araladı

Şampiyonlar Ligi (G) Grubu 4. maçında Fenerbahçe, PSV Eindhoven'ı 2-0 mağlup etti. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 28. dakikada Marcellis (KK) ve 30. dakikada Semih Şentürk kaydetti.


STAT: Şükrü Saracoğlu.
HAKEM: Alain Hamer.
SAAT: 21.45.


FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan, Yasin, Edu, Roberto Carlos , Kazım, Deniz, Aurelio, Vederson, Alex, Semih.


PSV EİNDHOVEN: Gomes, Kromkamp, Salcido, Simons, Marcellis, Alcides, Bakkal, Koevermans, Mendez, Farfan, Lazovic.



Dk 01 Maç başladı..

Dk 02 İlk dakikalarda Fenerbahçe taraftarının müthiş desteği var takımına..

Dk 03 Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında top defansta kaldı ama Semih baskı yaparak topu kazanmaya çalıştı. Hollanda ekibi bu baskıyı savuşturmayı başardı.

Dk 04 Kanatta Colin Kazım ile girdiği ikili mücadelede kayarak yerde kalan Alcides kısa süreli bir sakatlık geçirdi.

Dk 05 Maçın ilk ofsayt düdüğü PSV için çaldı. Eindhoven'daki maçta sadece bir kere ofsayt çalınmış ve o zaman da Hollanda ekibi ofsayta yakalanmıştı.

Dk 07 Wederson ve Simons hava topu mücadelesinde yerde kaldılar.. Hakem oyunu durdurdu..

Dk 08 UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik'te bu karşılaşmayı tribünden seyrediyor.. İki oyuncu da kalktı ve oyuna devam ediyor.. Sakatlıkları ciddi değil..

Dk 08 Roberto Carlos sol kanattan ceza sahasına girerken Mendez'in hamlesi ile yerde kaldı.. Karar faul.. Çok tehlikeli bir nokta.. Ceza sahası yan çizgisinin iki metre dışı..

Dk 09 Sağ kanattan Gökhan Gönül'ün uzun topuna Semih hamle yaptı.. Semih kaleci Gomes ile çarpıştı ve yerde kaldı.. Ama durumu ciddi değil.. Tedavisi yapıldı oyuna devam ediyor..

Dk 10 Kenarda tedavi olan Semih oyuna geri döndü.

Dk 11 İki takımda orta alanda pres uyguluyor ve çok top kaybı yaşanıyor..

Dk 12 Sağ kanatta tehlikeli olabilecek bir noktadan serbest vuruş kazandık.. Alex gidiyor topun başına.. Ceza sahasında 5 Fenerbahçeli var..

Dk 13 Alex'in ortasında maçın hakemi Hamer Aurelio'nun rakibine faul yaptığını belirledi..

Dk 14 Roberto Carlos'un sol kanattan Vederson'u kaçırmak istediği pozisyonda Vederson yavaş kaldı ve top dışarı çıktı.

Dk 14 Fenerbahçe tribünlerinden takımlarına yoğun bir destek var

Dk 15 PSV yarı alanımızın ortalarından serbest vuruş kazandı..

Dk 16 Arka direğe Farfan'ın ortasında Kromkamp bomboş kaldı ama vuruşu kötü oldu ve top auta gitti..

Dk 17 Şimdi de Fenerbahçe kazandı serbest vuruşu.. Sol kanatta kaleye uzak ama tehlikeli bir nokta..

Dk 18 Alex yaklaşık 30 metreden kullandığı serbest atışı direkt kaleye yolladı. Semih'in de baskı yaptığı pozisyonda Gomes topun sahibi oldu...

Dk 19 Vederson'un soldan yaptığı orta kısa düştü ve defans bu pozisyonda topu uzaklaştırdı.

Dk 20 Edu'nun pasında top savunmadan bir an sekti.. Ama Semih hızlı olan topa müdahale edemedi..

İlk 20 dakikada da skorda değişiklik yok..

Dk 21 Bu arada Roberto Carlos sol kanattan uzun bir taç atışı kullandı.. Ceza sahasında Alex topla buluştu.. Ortaya çevirmek istedi ama iki kişi birden basıp kapatınca topu kaybetti..

Dk 22 PSV maçın başından beri sürekli sağ kanadı kullanmaya çalışıyor..

Dk 23 Sağ kanattan Colin Kazım ceza sahasna girerken çok sert vurdu.. Top Semih'e gelmeden önce savunma araya girdi.. Ceza sahasının dışına açılan topa bu kez Aurelio vurmak istedi ama topu ıskaladı..

Dk 24 Fenerbahçe bu kez rakip yarı alanın tam ortasından serbest vuruş kazandı.. Hani Roberto Carlos'un Fransa'ya gol attığı yerden.. Carlos topun başında..

Dk 25 Carlos.... Fenerbahçe Roberto Carlos ile gole çok yaklaştı. Yaklaşık 30 metreden kazanılan serbest atışı Roberto Carlos kullandı. Brezilyalı yıldızın sert ve yerden giden şutu kalenin sol köşesinden az farkla auta çıktı.

Dk 26 Alex'in ara pasına Semih savunmanın arkasına hareketlendi.. Bomboş durumda topla buluşmak üzereydi ama kaleci Gomes kalesini zamanında terk ederek topu uzaklaştırdı..

Dk 26 Sağ kanattan gelilen PSV atağında Kromkamp topu ortaladı. PSV'lileri geçen top Volkan'da kaldı.

Dk 27 Sağ çaprazdan ceza sahasına girmeden şansını deneyen Gökhan oldu. Alex'in hızlı kullandığı serbest atışta topu alan Gökhan sağ çaprazdan çektiği sert şutla golü kokladı ama iyi yatan Gomes bu şutu kurtardı.

Dk 28 Goooolll.. Fenerbahçe'nin golü geldi. Fenerbahçe aradığı golü buldu! Colin Kazım'ın sağ çaprazdan yerden çektiği sert şutta topa ayak koymaya çalışan Maecellis topu kendi ağlarına yolladı.

Dk 30 Gooooooooooll Semih Şentürk (Fenerbahçe) Alex de Souza.. Nefis paslaşmalarla Semih ile birlikte ceza sahasına sokuldular.. Alex Semih'i nefis kaçırdı.. Ceza sahasına sağ çaprazdan Semih girer girmez çok sert vurdu.. 2-0 oldu...

Fenerbahçe: 2 - PSV:0

Dk 32 Fenerbahçe peş peşe bulduğu iki golle çok rahatladı. PSV yediği gollerin etkisiyle topa sahip olmakta zorlanırken, Fenerbahçe çok daha rahat oyun kurmaya başladı.

Dk 34 Bu arada CSKA Moskova'da İnter karşısında 2-1 önde..

Dk 35 Alex, Nefis bir çalımla ceza sahasına girerken kaleciyi önde gördü.. Bir tane de ben atıyım dedi.. Yaptı aşırtmasını ama Gomes'in bakışları arasında top üst direği yaladı ve üst ağlarda kaldı..

Dk 36 İtalya'dan yine gol haberi var.. İnter 2-2 yaptı skoru..

Dk 37 Fenerbahçe atağında Alex sol kanatta boş kalan Kazım'ı gördü. Rahat pozisyonda Kazım'ın yaptığı ortaya yine Alex hamle yaptı ve kafayı vurdu. Alex'in yavaş kalan kafa şutunu Gomes kurtardı.

Dk 38 Alex bu dakikaya kadar Fenerbahçe ataklarında sergilediği performansla göz doldurdu. PSV savunması şu dakikaya kadar Brezilyalı yıldızı durdurmanın yolunu bulamadı.

Dk 39 İlk yarıda artık son 5 dakikaya giriyoruz.. 2-0 üstünlüğümüz sürüyor.. Bu arada sol kanatta tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandılar.. Ceza sahası çizgisinin iki metre kadar dışı..

Dk 40 Ceza sahası içi kalabalık.. Perez var topun başında..

Dk 41 Perez doğrudan kaleye çok sert vurdu ama Volkan sektirmedi bile ve topu rahatlıkla kontrol etti..

Dk 42 PSV oyundan tamamen düşmüş durumda. Hollanda ekibi yediği gollerin etkisinde ve sürekli pas hatası yapıyor.

Dk 42 Oyunda her anlamda üstünüz.. Gerçekten sahanın her yerinde müthiş bir mücadele örneği gösteriyor Fenerbahçeli tüm futbolcular.. Taraftarlar bir dakika susmadı bu dakikaya kadar..

Dk 43 Alex'in ortasını savunma uzaklaştırdı.. Devam eden atağımızda hakem Colin Kazım'ın Farfan'a hareketinin faul olduğunu belirtti..

Dk 44 İnanılmaz bir pozisyonu kaçırdık.. Colin Kazım sağ kanattan süratle çıktı hücuma.. Nefis bir orta yaptı.. Yerden gelen top kaleciden sekti.. Semih'in arkasına, Alex'in uzağına düştü.. Gerçekten üçüncü golü bulmak içten bile değildi..

Dk 45 1 dakika uzatma var maçta..

Dk 46 İkinci yarı başladı..

PSV'de Mike Zonneveld oyuna girdi- Jan Kromkamp çıktı

Dk 46 PSV ikinci yarıya bir değişiklik ile başladı, Fenerbahçe'de ise değişiklik yok.

Dk 47 Farfan'ın bir sakatlığı var ve onun tedavisi için oyun durdu..

Dk 48 Farfan'ın tedavisi oyun alını dışında sürüyor ve oyun yeniden başladı..

Dk 48 Fenerbahçe taraftarı takımlarını hiç ara vermeden destekliyor.

Dk 49 Aurelio ile atağa kalkan Fenerbahçe'de top Vederson'da kaldı. Vederson'u durduran ise Salcido oldu.

Dk 50 Sol köşeden taç atışını kullanan Carlos oldu. Topu alan Mehmet rakibin presinde topu kaptırdı ve PSV bu topu uzaklaştırdı.

Dk 51 PSV oyun kurmakta zorlanıyor.. Yarı alanlarında yaptığımız baskı onları hataya zorluyor..

Dk 53 Köşe vuruşu kazandılar sol kanattan..

Dk 54 Farfan'ın ortasında Volkan çıktı ve Zonneveld'in üstünden topu aldı..

Dk 55 Pres karşısında ayağa pas bile yapamıyor PSV

Dk 56 Üçüncü gole çok yaklaştı Fenerbahçe..

Dk 57 Sağ kanattan Colin Kazım yine çok etkili geldi.. Alex ile verkaçının ardından sağ çaprazdan ceza sahasına girer girmez çok sert vurdu.. Kaleci topu ancak çelebildi.. Boşta kalan topa Aurelio hamle yaptı ama Gomes son anda topu kontrol etti..

Dk 58 PSV'yi rakip sahada karşılayan Fenerbahçe Hollanda ekibinin top kayıplarına devam etmesini sağlıyor.

Dk 59 Sol kanatta yaklaşık 35 metrede topla buluşan Roberto Carlos'un sert şutu defanstan sekti

Dk 60 Roberto Carlos PSV atağında Lazoviç'i faulle durdurdu. Carlos PSV'nin topu kazandığı pozisyonda Lazoviç'ten özür diledi.

Dk 60 Perez'in kullandığı serbest vuruşta yerinden çıkan Volkan topun sahibi oldu.

Dk 61 Gökhan'ın sol kanatta buluştuğu topta yaptığı orta PSV ceza sahasında tehlike yarattı. Gökhan'ın topunda yerinden çıkan Gomes topun sahibi oldu.

Dk 61 Sol kanatta sıfıra yakın noktadan şansını deneyen Roberto Carlos çok sert bir şutu PSV kalesine gönderdi. Carlos'un hedefi bulan şutu defansa çarparak kornere çıktı.

Dk 62 Kornerin ardından uaklaştırılan topta Fenerbahçe serbest atış kazandı. Alex ve Carlos topun başına geçerken şutu Alex çekti. Barajı aşarak köşeye giden şutu Gomes uçarak kurtardı.

Dk 63 PSV'de Danny Koevermans girdi - Kenneth Perez çıktı..

Dk 65 PSV ikinci oyuncu değişikliği hakkını da kullandı. Fenerbahçe ise maça başladığı ilk 11 ile devam ediyor.Sol kanattan başlayan ve orta alana gelen PSV atağında Gökhan tehlikeyi uzaklaştıran isim oldu.

Dk 66 PSV çok tehlikeli bir noktadan ceza sahası sol çaprazından serbest vuruş kazandı..

Dk 67 Farfan var topun başında.. Farfan'ın vuruşunu Gökhan kafayla çıkarttı..

Dk 68 Semih... Üçüncü golü aradı Semih.. Ceza sahasına girmeden yaklaşık 22-23 metreden çok sert vurdu.. Gomes topu son andı köşeden çıkarttı.. Korner..

Dk 69 İnanılmaz bir pozisyonu daha kaçırdık.. Wederson'un ortasına Edu kafayı vurdu.. Alex topa kafa soktu ama altı pastan vuruşu üstten auta gitti..

Dk 70 Artık son 20 dakikaya giriyoruz mücadelede.. Bu arada İnter'de 2-0 yenik durumdan 3-2 üstün duruma geçiyor CSKA karşısında İtalya'da..

Dk 71 Bu arada Alex'te yorgunluk belirtileri var ve Alex kenara 'beni değiştirin' işareti yapıyor.. Bir sakatlığı olabilir Brezilyalı yıldızın..

Dk 72 Fener'de Alex oyundan çıktı Ali Bilgin oyunda..

Dk 73 Bu değişikliğin ardından Ali Bilgin orta alanda Semih'in arkasında oynamaya başladı..

Dk 73 Maçın geride kalan 73 dakikasında iki takım da kart görmedi..

Dk 74 Semih kafayla topu sol kanada indirdi.. Wederson süratle topu yarı alandan alıp rakip ceza sahasına kadar sokuldu.. Ceza sahasına girer girmez vuruşunu yaptı.. Top direği yaladı..

Dk 76 Savunmamızda Gökhan bir anlık hatayla topu sektirdi.. Lazovic hareketlendi ama Volkan tam zamanında çıkıp mutlak bir pozisyonu önledi..

Dk 77 Maçta ilk sarı kart Salcido'ya çıktı (PSV)

Dk 79 Sağ kanattan Zonneveld'in ortasını Volkan çıktı almak istedi.. Elinden kaçırdı ama savunmamız dikkatli..

Dk 80 Kaleyi hafif sağ çaprazdan gören bir noktadan serbest vuruş kazandı PSV..

Dk 81 Zonneveld'in vuruşu Roberto Carlos'tan döndü..

Dk 81 PSV'de oyucu değişikliği: Bakkal İÇERİ - Van der Leegte DIŞARI

Dk 82Topa sahip olma oranlarında Fenerbahçe'nin %62'ye 38 üstünlüğü var..

Dk 83 Sol çaprazdan ceza sahasına girmek isteyen Lazovic'in şutu üstten auta gitti..

Dk 84 Koevermans ile tehlikeli geldiler.. Ceza yayı üstünde Koevermans dönerek vuruşunu yaptı.. Volkan son anda köşeye giden topu çıkarttı..

Dk 85 Fenerbahçe kaleyi tam karşıdan gören bir noktadan serbest vuruş kazandı.. Kaleye yaklaşık 35 metre..

Dk 86 Carlos çok sert vurdu.. Top üstten auta gitti..

Dk 87 Oyuncu değişikliği: Appiah İÇERİ - Colin Kazım DIŞARI (FENERBAHÇE)

Dk 88 Önder Turacı İÇERİ - Gökhan DIŞARI (FENERBAHÇE)

Dk 89 Gerçekten maçın yıldızlarından biri olan Gökhan Gönül en büyük alkışları alarak sahadan çıkıyor.. Önder onun yerine oyunda..

Dk 90 Maç sona erdi...

Labels: , , ,

AddThis Feed Button

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home



eXTReMe Tracker